ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «πρωτάρης» Επασί και ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Μπεχαράνο! (pics+vid)

Από τη μία ο «πρωτάρης» Ντεβίς Επασί με τα χρώματα της Εθνικής Καμερούν και από την άλλη ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Ντάνι Μπεχαράνο της Εθνικής Βολιβίας.

Από τη μία ο «πρωτάρης» Ντεβίς Επασί με τα χρώματα της Εθνικής Καμερούν και από την άλλη ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Ντάνι Μπεχαράνο της Εθνικής Βολιβίας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Λαμίας, έπειτα από μία καταπληκτική σεζόν τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές τους να συνδράμουν στα παιχνίδια των αντιπροσωπευτικών ομάδων των χωρών τους.

Ο Ντάνι Μπεχαράνο βρίσκεται από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην πατρίδα του και έχει ενσωματωθεί κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας για τα εναπομείναντα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Βενεζουέλα (3/6) και την Χιλή (9/6).

Η “La Verde” έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό, 5 πίσω από τις τελευταίες προνομιούχες θέσεις (4η και 5η).

“Πρώτη με το εθνόσημο για τον Επασί”

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Καμερούν έχει ενσωματωθεί εδώ και λίγες ώρες όμως και ο Ντέβις Επασί και μάλιστα για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, που το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του μήνα και ο ίδιος έχει ζητήσει πίστωση χρόνου για να απαντήσει στην πρόταση ανανέωης της ομάδας μας συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής Καμερούν για πρώτη φορά στην καριέρα του, για τα φιλικά με την Νιγηρία (4/6) και το Καμερούν (8/6).

Xθες το απόγευμα προπονήθηκαν για πρώτη φορά ενώ σήμερα το πρωί, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καμερούν πραγματοποίησε την 2η του προπόνηση προετοιμασίας για τα φιλικά αυτά παιχνίδια, πλάνα από την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

ο «

Διαβάστε επίσης

Back to top button