Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τζώρτζογλου: «Δεν υπάρχει προηγούμενο ο υφυπουργός να βγαίνει πριν τις εκλογές και να λέει ποιους να ψηφίσουμε»

Νέα πυρά από τον Νίκο Τζώρτζογλου κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Νέα πυρά από τον Νίκο Τζώρτζογλου κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου μίλησε για την καυστική του ανάρτηση εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού με φόντο τις εκλογές στην ΕΠΟ και τις πιέσεις του Λευτέρη Αυγενάκη για να ψηφιστούν οι… εκλεκτοί του.

«Η φωτογραφία της ανάρτηση μου είναι παραστατικότατη. Η θέση μου για τον συντοπίτη μου είναι γνωστή, αναφερόμουν στον Λευτέρη Αυγενάκη. Ότι έγραψα το εννοώ. Ο κ.υφυπουργός είπε ότι θα φανεί αν είναι ώριμοι οι εκλέκτορες από το αν θα εκλεγούν οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές», ανέφερε αρχικά στο Metropolis 95,5 και πρόσθεσε:

«Δεν έχει ξαναγίνει στα 35 χρόνια που είμαι παράγοντας στον Εργοτέλη και στην ΕΠΣ Ηρακλείου κάτι ανάλογο. Δεν υπάρχει προηγούμενο, ο υφυπουργός να βγαίνει πριν τις εκλογές και να λέει τέτοια πράγματα. Κάποια παιδιά ασφαλώς αξίζουν όμως δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, τον υφυπουργό να λέει ότι “αν δεν ψηφίσατε αυτούς, δεν θα είστε ώριμοι ή λογικοί”. Είναι μια εκλογική διαδικασία, έστω με αυτό το ελλιπές καταστατικό με 69 εκλέκτορες να πάμε και να ψηφίσουμε χωρίς επηρεασμό.

Από το 2012 η ΕΠΣ Ηρακλείου πρότεινε τον Ζαγοράκη για την ΕΠΟ. Το ερώτημα είναι, φτάνει; Θα έπρεπε ο ίδιος να επιλέξει τους συνεργάτες του. Υπάρχουν αξιόλογοι υποψήφιοι, θέλω να πιστεύω ότι με μια πίστωση χρόνου θα μας δείξουν αυτό που θέλουμε».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button