Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχονται αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για καλοκαίρι αλλαγών και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ίσως επηρεαστούν και «μεγάλα» ονόματα του ρόστερ. Θα αποχωρήσουν σίγουρα οι Λαλά, Ονιεκούρου, Λόπες και Κούντε. #slgr #olympiacosfc #αποχωρήσεις #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για καλοκαίρι αλλαγών και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ίσως επηρεαστούν και «μεγάλα» ονόματα του ρόστερ. Θα αποχωρήσουν σίγουρα οι Λαλά, Ονιεκούρου, Λόπες και Κούντε.

Μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και με βάση την κάκιστη αγωνιστική εικόνα των τελευταίων μηνών, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε φάση αλλαγών και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ του συλλόγου.

Το κλίμα είναι βαρύ για τον Λαλά και δεν προβλέπεται ανατροπή, κάτι που σημαίνει ότι ο Γάλλος θα φύγει από τους «ερυθρόλευκους», ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Ονιεκούρου, Λόπες και Κούντε. Από εκεί και πέρα, το «Φως» αναφέρει ότι στο ίδιο γκρουπ ίσως δούμε και μερικά από τα… μεγάλα ονόματα του Ολυμπιακού, αφού θεωρείται ότι υπάρχει κορεσμός και ότι είναι απαραίτητη μία ανανέωση σε θέσεις – κλειδιά.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι χθες (29/4) ο Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο για «μεγάλη εκκαθάριση».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button