ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα: Στον ΠΑΣ Λαμία ο Γκέργκελι!

Νέος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία είναι από σήμερα ο Νάγκι Γκέργκελι, ο οποίος υπέγραψε πριν από λίγα λεπτά συμβόλαιο με την «κυανόλευκο» σύλλογο.

Νέος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία είναι από σήμερα ο Νάγκι Γκέργκελι, ο οποίος υπέγραψε πριν από λίγα λεπτά συμβόλαιο με την «κυανόλευκο» σύλλογο.

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Ούγγρου τερματοφύλακα Νάγκι Γκέργκελι.

Μία μεταγραφή που προφανώς γνωρίζατε ότι έχει φτάσει στο τελικό της στάδιο, διότι το Διπλό Μαρκάρισμα του LamiaPolis 87,7 σας είχε ενημερώσει για την περίπτωση του Ούγγρου γκολκίπερ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο (27-05-1994) Ούγγρο διεθνή τερματοφύλακα Gergely Nagy, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Paksi fc στη χώρα του από την οποία και έμεινε ελεύθερος.

Ο Gergely Nagy έχει ύψος 1,97 και έχει παίξει στο παρελθόν στις Ουγγρικές Gyor, Vasas και Dunaujvaros ενώ έχει αγωνιστεί και στη χώρα μας το 2020 με την ομάδα της Λάρισας, στη Super League 1, καταγράφοντας συνολικά με τους “βυσσινί” 27 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Nagy ήταν μέλος σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουγγαρίας U17, U19 και U21.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Gergely Nagy δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Ελλάδα. Γνωρίζω την ομάδα από την προηγούμενη φορά που ήμουν στη χώρα και ξέρω ότι το κλίμα είναι οικογενειακό και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο φοβερή. Θα βάλω τα δυνατά μου να πάμε ψηλά και για τον εαυτό μου και κυρίως για την ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να βρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο!”

Διαβάστε επίσης

Back to top button