Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει να σταματήσει από την Εθνική ο Ραμπιό!

Άρχισαν τα όργανα στην Εθνική Γαλλίας, με τον Αντριέν Ραμπιό να αντιδρά στην απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού Ντιντιέ Ντεσάν να τον αφήσει εκτός της 23άδας για το Μουντιάλ.

Μπορεί να έρχεται από «γεμάτη» σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Αντριέν Ραμπιό δεν έπεισε τον εκλέκτορα της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος προτίμησε στη θέση του τον Ν’Ζονζί για την τελική του 23άδα.
Ο 23χρονος μέσος των πρωταθλητών Γαλλίας τοποθετήθηκε στη λίστα των αναπληρωματικών, που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- και τα ονόματα των Μαρσιάλ, Λακαζέτ.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Parisien, ο Ραμπιό αντέδρασε λόγω του αποκλεισμού του και έστειλε γράμμα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, στο οποίο σημειώνει την αντίθεσή του στην απόφαση του Ντεσάν κι ενώ ήταν μέλος των «τρικολόρ» ανελλιπώς την τελευταία διετία.  Επιπροσθέτως, ο 23χρονος εξέφρασε την απροθυμία του να λάβει σε οποιαδήποτε «υποχρέωση» της Εθνικής ομάδας, κάτι που αναμένεται να του αποφέρει βαριά τιμωρία από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button