Άλλα αθλήματα

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ΟΧΕ

Τη στήριξη σημαντικών διοργανώσεων της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος αναλαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής, μετά την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας που συνυπέγραψαν σήμερα η περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου και ο πρόεδρος της (ΟΧΕ), Κώστας Γκαντής.

Στόχος του μνημονίου είναι η δημιουργία πλαισίου συνεργασίας για την ενίσχυση του χαντμπολ, την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών και την προαγωγή αθλητικών δράσεων μαζικής συμμετοχής.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Περιφέρεια θα στηρίξει το παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων το 2021 και το Διεθνές Τουρνουά «Athens world cup» που θα διοργανώνεται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή Εθνικών Ομάδων, ενώ θα προωθήσει δράσεις διευρυμένης αθλητικής παιδείας για τους πολίτες και τα παιδιά με την καθιέρωση αναπτυξιακών προγραμμάτων εκμάθησης των αγωνισμάτων χειροσφαίρισης και beach handball.

«Συμπράττουμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε μία σοβαρή δυναμική για το μέλλον των παιδιών μας» δήλωσε η περιφερειάρχης αναφερόμενη στις συνέργειες της Περιφέρειας με τους αθλητικούς φορείς και πρόσθεσε:

«Σήμερα επισφραγίζουμε την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με την Ομοσπονδία στη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήσαμε τον περασμένο Νοέμβριο στο Πεδίο του ‘Αρεως μαζί και με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τα 40 χρόνια του ελληνικού χάντμπολ. Μία γιορτή στην οποία μετείχαν εκατοντάδες παιδιά».

Τέλος στην υπογραφή του μνημονίου συμμετείχαν επίσης ο γγ της ΟΧΕ, Κώστας Σταματιάδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός  σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας και ο  περιφερειακός  σύμβουλος, Πάρης Ευαγγελίου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button