Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Καρεμπέ: «Έχει φωτοστέφανο ο Ζιντάν»

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για τον εφετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ευχή του να δει τον Ζινεντίν Ζιντάν να κατακτάει ακόμα ένα Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ, σημειώνοντας πως ο Γάλλος έχει ένα φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι. του. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης μιλάνε τα επιτεύγματά τους.

Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος μίλησε στον SPORT 24 RADIO 103.3 για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ. Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ:

Για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ: “Η Ρεάλ είναι μία καλή, ελκυστική και συμπαγής ομάδα, που έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει αποδείξει το τι μπορεί να κάνει. Η Λίβερπουλ έχει τους Σαλάχ και Μανέ που είναι ταχύτατοι επιθετικοί”.

Για το τί κάνει τη Ρεάλ τόσο ξεχωριστή: “Είναι το DNA του συλλόγου. Όταν κάποιος πηγαίνει στη Μαδρίτη από την πρώτη στιγμή πρέπει να μάθει να είναι νικητής. Η Ρεάλ το έχει αποδείξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτό είναι το πιο πετυχημένο κλαμπ στη διοργάνωση”.

Για το αν θα κρίνουν τον αγώνα οι παίκτες ή οι προπονητές: “Τι να πούμε για τους παίκτες της Ρεάλ που έχουν πάει σε τρεις σερί τελικούς, έχουν νικήσει στους δύο και απόψε (26/5) μπορούν να κάνουν το τρία στα τρία; Μιλούν για αυτούς τα επιτεύγματά τους. Στο γήπεδο πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες, αλλά πιο πριν υπάρχει η θεωρία. Πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες, οι προπονητές έχουν διδάξει την τακτική τους”.

Για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν: “Προφανώς έχει ένα… φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι του. Έχει κατακτήσει τα πάντα. Ήταν σπουδαίος παίκτης και είναι ακόμα σπουδαιότερος προπονητής. Μακάρι και απόψε να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button