Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με τα Γκολ στην Γαλλία !

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα, το διάβασμα για ακόμη μια φορά ήταν καλό και χάθηκε σε λεπτομέρειες , η Στρασμπούργκ αν και έπαιζε από πάρα πολύ νωρίς με παίχτη παραπάνω δεν κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα. Στον Αρη η κάρτες σταμάτησαν στις 3 ενώ εύκολα περάσαν το κόρνερ της Κάλμαρα και το g/g στο παιχνίδι της Σερίφ με την ΑΙΚ. Παρασκευή σήμερα και όπως έχουμε πει κάθε Παρασκευή θα μας απασχολεί κυρίως η Β΄ Γαλλίας με πλήρη αγωνιστική και αρκετές επιλογές. Το παιχνίδι μας δεν θα αλλάξει θα πηγαίνουμε σε δυο δυάδες και μια συγκεντρωτική τετράδα και φυσικά οποίος θέλει μπορεί να το παίξει σε σύστημα Γιάνκι καλύπτοντας δυάδες,τριάδες και τετράδα. Πάμε να δούμε τις επιλογές παρακάτω.

ΝΑΝΣΙ-ΛΟΡΙΑΝ 21:00

H Νανσί ξεκίνησε με δυο ισοπαλίες το πρωτάθλημα και έδειξε καλά αμυντικά στοιχεία, η Λοριάν απ την άλλη έδειξε μια καλή επιθετική λειτουργία με δύο νίκες με 3-0 και 1-2 εκτός την Καέν. Καμία δεν θα αλλάξει το στυλ της η μεν Νανσί θα κοιτάξει να προσπαθήσει να ρίξει το τέμπο και η Λόριάν να δημιουργήσει ευκαιρίες. Υπάρχουν προϋποθέσεις για γκολ εκατέρωθεν και θα πάμε με στο 2-3 goal με απόδοση 2.00 καλύπτοντας αρκετά ενδεχόμενα.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΟΡΛΕΑΝ 21:00

H Γκινγκάμπ αν και έχει το μεγαλύτερο και ίσως πιο αξιόλογο μπάτζετ της κατηγορίας μέχρι στιγμής δεν το έχει αποτυπώσει στο γήπεδο. Η Ορλεάν μια περσινή έκπληξη στην δεύτερη κατηγορία, μια ομάδα  χαμηλό μπάτζετ και όχι τόσο πολύ ταλέντο κατάφερνε και έκανε αρκετές εκπλήξεις εντός και εκτός. Φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί επικίνδυνη επιθετικά ενώ αμυντικά δείχνει ασταθής. Είναι μια ευκαιρία για την Γκινγκάμπ να πάρει τρεις βαθμούς και να αρχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά. Στο 1.85 ο Άσσος στην Β΄Γαλλιας δύσκολα πάμε σε σημεία πέραν το Χ και καμιάς έκπληξης και έτσι θα πάμε με το over 1.5 goal για την Γκινγκάμπ με απόδοση 2.10

ΣΑΜΠΛΙ-ΓΡΕΝΟΜΠΛ 21:00

Από την μια μια ομάδα που ανέβηκε φέτος στην κατηγορία και από την άλλη μια ομάδα έκπληξη που ανέβηκε πέρσι στην κατηγορία και κατάφερε να φτάσει ως την 9η θέση. Η Σαμπλι έχει  κάνει το 2/2 με την Ορλεάν και την Βαλιεσιεν κερδίζοντας και τα δυο παιχνίδια με 1-0. Η Γκρενομπλ έρχεται από μια ισοπαλία με 3-3 με την Γκινγκάμπ στην πρεμιέρα και με μια ήττα στην έδρα της από την Αζαξιο. Η λογική λέει ότι και η δυο ομάδες θα κοιτάξουν να μην χάσουν και να πάνε σε ένα κλειστό παιχνίδι. Με την λογική δεν παίζεις στοίχημα κατά την ταπεινή μου άποψη και το over 2.5 με απόδοση 2.55 είναι πολύ μεγάλο για να αγνοηθεί και κλείνω προς τα εκεί.

ΜΟΝΑΚΟ-ΛΥΩΝ 21:45

Tελευταίο σημείο για σήμερα από την Ligue 1 που ξεκινάει με ένα μεγάλο παιχνίδι στις 21:45. Στην Μόνακο ο Ζαρντίμ μετά την περσινή άσχημη χρονιά για το σύλλογο προχώρησε σε εκκαθάριση του ροστερ. Αρκετοί αποχώρησαν ενώ προς το παρόν ήρθε ο κιπερ Λεκοντ από την Μονπελιέ και αγόρασε τον Ζελσον Μαρτίνς που πέρσι έπαιζε σαν δανεικός. Η Λυων προβλημάτισε στα φιλικά παιχνίδια αλλά τα παιχνίδια προετοιμασίας δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα. Η προϊστορία λέει 8/10 g/g την τελευταία πενταετία αλλά το παιχνίδι αναμένεται να είναι αρκετά κλειστό τουλάχιστον απ την πλευρά της Μονακό που φέτος θα δώσει έμφαση περισσότερο στην άμυνα. Το 2-3 goal καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα και κλείνουμε προς τα εκεί με απόδοση 2.00

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

1η ΔΥΑΔΑ

ΝΑΝΣΙ-ΛΟΡΙΑΝ

2-3 goal (2.00)

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΟΡΛΕΑΝ

over 1.5 goal ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ (2.10)

ΑΠΟΔΟΣΗ : 4.20

2ηΔΥΑΔΑ

ΣΑΜΠΛΙ-ΓΡΕΝΟΜΠΛ

over 2.5 (2.55)

MONAKO-ΛΥΩΝ

2-3 goal (2.00)

ΑΠΟΔΟΣΗ : 5.10

 

ΤΕΤΡΑΔΑ

ΝΑΝΣΙ-ΛΟΡΙΑΝ

2-3 goal (2.00)

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΟΡΛΕΑΝ

over 1.5 goal ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ (2.10)

ΣΑΜΠΛΙ-ΓΡΕΝΟΜΠΛ

over 2.5 (2.55)

MONAKO-ΛΥΩΝ

2-3 goal (2.00)

AΠΟΔΟΣΗ 21.40

Διαβάστε επίσης

Back to top button