Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Την άλλη εβδομάδα η απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο αθλητικός δικαστής κ. Καποδίστριας έδωσε 48 ώρες στον διαιτητή Κομίνη να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις γραπτώς και μετά τις απαντήσεις του θα δώσει άλλες 48 ώρες για υπομνήματα στις δυο ομάδες.

Μετά από αρκετές ώρες ολοκληρώθηκε στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα η εκδίκαση της δίκης του ΠΑΟΚ για την διακοπή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Η απόφαση θα παρθεί και θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και μάλιστα από Τετάρτη και μετά.

Κι αυτό γιατί στον διαιτητή Κομίνη θα σταλούν κάποιες ερωτήσεις τις οποίες και καλείται να απαντήσει γραπτώς έχοντας προθεσμία ένα 48ώρο (Σαββατοκύριακο).

Κατόπιν, κι αφού απαντήσει στις ερωτήσεις ο διαιτητής του αγώνα θα δοθεί άλλο ένα 48ώρο στις δυο ομάδες (Δευτέρα – Τρίτη) να καταθέσουν τα υπομνήματά τους. Όπερ σημαίνει πως η απόφαση του δικαστή κ. Καποδίστρια θα ανακοινωθεί από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και μετά.

Μάλιστα, μετά το τέλος της διαδικασίας ο αθλητικός δικαστής μαζί με τους νομικούς και των δυο ομάδων συνεννοούνται για τις ερωτήσεις που θα στείλει ο κ. Καποδίστριας στον διαιτητή Κομίνη προς απάντηση.

Πάντως, μέσα από τη διαδικασία αυτό που μένει να γίνει γνωστό είναι το πόσο βαριά θα είναι η τιμωρία του ΠΑΟΚ ως ΠΑΕ, αλλά και του Ιβάν Σαββίδη, καθώς η τύχη του αγώνα φάνηκε πως έχει κριθεί.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button