FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έρχονται οι ανανεώσεις!

Μία εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα ξεκινάει για τον ΠΑΣ Λαμία.

Μπορεί η αγωνιστική περίοδος να έχει τελειώσει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Μπορεί όλοι οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται, περισσότεροι τουλάχιστον, σε κατάσταση διακοπών όμως αυτή η εβδομάδα για τον ΠΑΣ Λαμία αναμένεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Εκτός από την επισημοποιήσει της ανανέωσης με τον Μπάμπη Τεννέ, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσουν και οι ανακοινώσεις των ανανεώσεων των ποδοσφαιριστών.

Όπως έχουμε σημειώσει ξανά, το σκεπτικό της διοίκησης είναι να πάρει ορισμένους καινούργιους ποδοσφαιριστές για τη νέα χρονιά και μαζί με ορισμένες ανανεώσεις να στελεχώσουν τον ΠΑΣ της επόμενης σεζόν.

Έτσι, λοιπόν σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή των Ανέστη Ανασταστιάδη, Μάρκο Μπλάζιτς, Νίκου Τσούκαλο και Κωνσταντίνου Μπουλούλη. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που βοήθησαν την ομάδα στα δύσκολα χρόνια της Football League, αλλά είναι και αυτοί που ανέβασαν στην SuperLeague τον σύλλογο για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Να θυμίσουμε τέλος πως ήδη έχει ανανεώσει ο Μαρκ Ασίγκμπα και πως πολύ κοντά στο ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Λαμία, είναι και ο Μιχάλης Φράγκος.

Αναμένοντας λοιπόν τις ανακοινώσεις!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button