Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η EA μπορεί να σταματήσει τη συνεργασία με τη FIFA και να αλλάξει όνομα στα παιχνίδια

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον οργανισμό ποδοσφαίρου. #FIFA #EA_Games #Electronic_Arts #FIFA22

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον οργανισμό ποδοσφαίρου. #FIFA #EA_Games

Η Electronic Arts δημοσίευσε ένα δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρεται στην τεράστια εμπορική επιτυχία του FIFA 22, το οποίο είχε ένα άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο. Προσπερνώντας, όμως, τα στατιστικά, η EA προέβη και σε μια πραγματικά αναπάντεχη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η εταιρία τόνισε ότι επανεξετάζει τη συμφωνία της με την FIFA, τον παγκόσμιο οργανισμό ποδοσφαίρου. Υπάρχει, λοιπόν, το ενδεχόμενο η εταιρία να σταματήσει τη συνεργασία και να αλλάξει όνομα στον επόμενο τίτλο της σειράς. Αυτό δε θα επηρεάσει όμως τα πρωταθλήματα που συμπεριλαμβάνονται, τους παίκτες και τα γήπεδα, αφού η συμφωνία με την FIFA για το όνομα είναι ξεχωριστή.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της εταιρίας επισημαίνει:

Μετά από τόσα χρόνια ανάπτυξης του παγκόσμιου franchise μας, γνωρίζουμε καλά ότι η αυθεντικότητα είναι απαραίτητη για την εμπειρία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αφιερώνουμε τόση προσπάθεια και έχουμε πάνω από 300 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες που μας προσφέρουν πρόσβαση σε 17.000+ αθλητές, σε 700+ ομάδες, σε 100 γήπεδα και σε πάνω από 30 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.

Επενδύουμε συνεχώς στις συνεργασίες και στις άδειες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους παίκτες και έτσι το παιχνίδι μας είναι το μόνο που μπορείτε να παίξετε αυθεντικά στο εμβληματικό UEFA Champions League, στα UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander και πολλά άλλα.

Το εύρος των συνεργασιών μας και το αδειοδοτημένο περιεχόμενό μας θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απαράμιλλη αυθεντικότητα στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της EA Sports για πολλά χρόνια ακόμα.

Ωστόσο, κοιτάζοντας στο μέλλον, εξερευνούμε και την ιδέα να αλλάξουμε το όνομα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής μας σειράς. Αυτό σημαίνει πως συζητάμε σχετικά με τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος με τη FIFA. Η συμφωνία αυτή είναι ανεξάρτητη από τις άλλες επίσημες συνεργασίες και τα licenses που έχουμε για ομάδες παγκοσμίως.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το FIFA 22 μπορεί να είναι το τελευταίο…FIFA. Το αν η σειρά θα αλλάξει όνομα ή αν θα κρατήσει την ταυτότητα με την οποία τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, παραμένει άγνωστο, αλλά θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.

πηγή: Unboxholics.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button