Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Hurriyet.com: «Μετά την Σπόρτινγκ και η Γαλατά για Πασχαλάκη»

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα “hurriyet.com.tr”, η Γαλατασαράι ψάχνει για έναν τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον, Φερνάντο Μουσλέρα, με το όνομα του Πασχαλάκη να κάνει… γκελ στους ανθρώπους του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη, που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του.

Οι Τούρκοι κάνουν αναφορά και στην ρήτρα ύψους πέντε εκατομμυρίων, που υπάρχει στο συμβόλαιο του Έλληνα πορτιέρε με τον ΠΑΟΚ, όπως και στο ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει προς το πρόσωπο του η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αναφορά γίνεται και στο παρελθόν του Πασχαλάκη, αφού ο 28χρονος τερματοφύλακας του Δικεφάλου, είχε ένα σύντομο πέρασμα από τις ακαδημίες της Γαλατασαράι το 2007, χωρίς να καταφέρει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την “Τσιμ Μπομ”.

Να σημειώσουμε ότι μετά την αποκάλυψη της FORZA για το… φλερτ της Σπόρτινγκ, υπήρξε πλήθος δημοσιευμάτων στην Πορτογαλία για τον Πασχαλάκη, ενώ πριν λίγες εβδομάδες, κυκλοφόρησαν σενάρια και για ενδιαφέρον της Νάπολι προς τον έμπειρο τερματοφύλακα, που μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τον ΠΑΟΚ, το όνομα του έχει… πέραση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button