Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«40.000 ευρώ σε κάθε παίκτη της Μαρίτιμο για να χάσει από τη Μπενφίκα»

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για την ομάδα της Λισαβόνας.

Ο πορτογαλικός Τύπος υποστηρίζει ότι υπάρχουν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία κάθε παίκτης της Μαρίτιμο πήρε 40.000 ευρώ, προκειμένου στον αγώνα της 8ης Μαΐου 2016 η ομάδα να χάσει από τη Μπενφίκα.

Η νέα αποκάλυψη έρχεται λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό πως οι δικαστικές Αρχές ερευνούν όλους τους αγώνες των τεσσάρων τελευταίων πρωταθλημάτων που πήρε η Μπενφίκα.

Στο επίμαχο ματς με τη Μαρίτιμο, η Μπενφίκα είχε νικήσει με σκορ 2-0, σκόρερ ενός εκ των δυο γκολ ήταν ο Κώστας Μήτρογλου.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, δυο παίκτες της Μαρίτιμο, τα ονόματα των οποίων δεν αποκαλύπτονται, συναντήθηκαν με άνθρωπο που εμφανίστηκε ως μεσάζοντας.

«Είμαι εδώ ως εκπρόσωπος της Μπενφίκα και θέλουμε να σας προσφέρουμε χρήματα για να χάσετε» φέρεται να τους είπε αρχικά ο μεσάζοντας, ο οποίος στη συνέχεια ρώτησε τους δύο παίκτες αν θα αγωνιστούν βασικοί. «Λογικά ναι. Θα μας βάλει ο προπονητής» του απάντησαν. Ο μεσάζοντας, μάλιστα, τους υποσχέθηκε πως αν όντως είχαν μειωμένη απόδοση και η Μπενφίκα έπαιρνε τη νίκη, τότε ίσως εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής τους!

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Μάρτιο, συνελήφθη ο νομικός εκπρόσωπο της Μπενφίκα, Πάουλο Γκονσάλβες, ως ύποπτος για δωροδοκία δικαστικών αξιωματούχων. Ο Γκονσάλβες φέρεται να έχει δωροδοκήσει τρεις αξιωματούχους, ώστε να αποκτήσει πληροφορίες σε τρεις αγωγές που σχετίζονται με την «υπόθεση των e-mails» που βαραίνει τον σύλλογο, ενώ είχε γίνει και έφοδος στα γραφεία της Μπενφίκα.

Σε ανακοίνωσή της, η Μπενφίκα είχε σπεύσει να ξεκαθαρίσει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, ενώ ζήτησε να ερευνηθούν τα προηγούμενα 200 παιχνίδια πρωταθλήματος, αναφερόμενη στην περίοδο της κυριαρχίας της Πόρτο, που κατέκτησε εννέα πρωταθλήματα από το 2002 μέχρι σήμερα, ενώ είχε και πέντε συνεχόμενους τίτλους από το 1994 μέχρι το 1999.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button