Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Στην Πάτρα ο ΠΑΟΚ, στο Τρεβίζο ο Χαραλαμπόπουλος

Με βασική απουσία θα παραταχθεί το Σάββατο (2/6, 18.00), στην Πάτρα, στην πρώτη αναμέτρηση, για τους μικρούς τελικούς της Basket League, απέναντι στον Προμηθέα ο ΠΑΟΚ.

Αφορά στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος αντίθετα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, θα μεταβεί στο Τρεβίζο για να συμμετάσχει στο NBA Global Camp, που διοργανώνει το NBA για παίκτες που είναι υποψήφιοι για το ντραφτ. Ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται, ωστόσο, να υφίσταται στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου στη δεύτερη μάχη της σειράς με τους Αχαιούς, στο PAOK Sports Arena, την προσεχή Τετάρτη (6/6).

Οι «ασπρόμαυροι», σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, θα βάλουν σήμερα αρχή, με απογευματινή προπόνηση, στη σύντομη προετοιμασία τους για το μεθαυριανό ματς. Η αποστολή θα «πετάξει» αύριο το πρωί για την Αθήνα και από εκεί θα μετακινηθεί οδικώς για την πρωτεύουσα της Πελοποννήσου, διαδικασία με την οποία διαφοροποιήθηκε αρχική σκέψη που έγινε (σ.σ. με την ολοκλήρωση των ημιτελικών της Α1 με τον Παναθηναϊκό), να ταξιδέψει η ομάδα στη βάση του αντιπάλου της δύο και όχι μία μέρα πριν το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button