Άλλα αθλήματα

Δυνατό ξεκίνημα για το Rally Acropolis 2018!

Το EKO Ράλι Ακρόπολις ξεκίνησε σήμερα και δοκιμάστηκαν αυτοκίνητα με πληρώματα, στις πρώτες ειδικές διαδρομές του εθνικού μας αγώνα.

Ως είθισται, τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν από τη ράμπα εκκίνησης που είχε στηθεί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και ύστερα συνέχισαν στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου για την υπερειδική.

Στη συνέχεια ταξίδεψαν στη Θήβα για την πρώτη ειδική διαδρομή, που είναι ιδιαίτερα απαιτητική και έχει μήκος 30 χιλιομέτρων.

Πρώτος είναι ο Αλεξέι Λουκιανούκ, με το Ford Fiesta R5 του και για την ώρα έχει μεγάλο προβάδισμα από τον ανταγωνισμό, διαμορφώνοντας μια ιδιαίτερα καλή διαφορά που θα τον βοηθήσει τις επόμενες δύο ημέρες.

Ο Έιβιντ Βρίλιντσεν ακολούθησε στη δεύτερη θέση και τρίτος ο Τζούσο Νόρντγκρεν με Skoda Fabia R5. Τέταρτος, με Skoda Fabia και πάλι ο Μπρούνο Μάγκαλες και πέμπτος ο Κύπριος Αλέξανδρος Τσουλόφτας με DS3 R5.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, τώρα, ο Γιώργος Κεχαγιάς με τον Βασίλη Μπασιούκα (Mitsubishi Lancer Evo IX) κυριαρχούν. Ακολουθούν οι Μπανούνας-Σούκουλης, επίσης με Evo IX και εντός τριάδας βρίσκεται και το πλήρωμα των Ρουστέμη-Καπελλά (Evo X).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button