Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κάνει πίσω για Λέοβατς η Ριέκα!

Για ποιους λόγους η Ριέκα φέρεται να κάνει πίσω στο θέμα της απόκτησης του Μάριν Λέοβατς, προσδοκώντας ο Κροάτης να κάνει αυτός το επόμενο βήμα και ο ΠΑΟΚ να τον αφήσει ελεύθερο…

Οι Κροάτες ήρθαν σε επαφή με τον ΠΑΟΚ για το θέμα της απόκτησης του Λέοβατς, ωστόσο δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στο οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής. Με δεδομένο ότι υπάρχει συμβόλαιο μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι, «στον ΠΑΟΚ φάνηκε να είναι αμείλικτοι», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Τύπος στην Κροατία.

«Ο μισθός του στον ΠΑΟΚ είναι στην πραγματικότητα πολύ υψηλός, καθώς και η τιμή αγοράς των δικαιωμάτων του», γράφεται χαρακτηριστικά, με τον Λέοβατς να αμείβεται με σχεδόν 500.000 ευρώ το χρόνο από τους «ασπρόμαυρους».

Η Ριέκα αποσύρεται από το θέμα της απόκτησης του Κροάτη αμυντικού, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να συζητήσει εκ νέου για το θέμα του, με δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Το σίγουρο είναι πως ο Λέοβατς δε θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, οπότε θα περιμένει να δει που θα καταλήξουν οι επαφές και οι συζητήσεις με τον Λούμπος Μίχελ. «Ίσως να επιστρέψει στη Ριέκα κάτω από κάποιες άλλες συνθήκες», γράφουν οι συμπατριώτες του ευελπιστώντας, δηλαδή, να αλλάξει απόφαση ο «Δικέφαλος» και να τον αφήσει ελεύθερο!
πηγή: gazzetta

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button