Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στο ρελαντί η Μπενφίκα

Τη νίκη με 2-0 πέτυχε η Μπενφίκα στην έδρα της Μποαβίστα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μποαβίστα-Μπενφίκα: 0-2

(Φερέιρα 35’, Πίτσι 62’)

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Μπενφίκα, καθώς επικράτησε της Μποαβίστα εκτός έδρας με 2-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα και πλέον στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουί Βιτόρια, που δεν είχε στη διάθεσή του τους Καστίγιο και Γιόνας παρέταξε την ομάδα του με σχηματισμό 4-4-2, με τους Φακούντο Φερέιρα και Εδουάρδο Σάλβιο στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «Αετοί» θέλησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από νωρίς, πίεζαν για γκολ ωστόσο δεν έβρισκαν τους χώρους που ήθελαν. Στο 4ο λεπτό η Μποαβίστα έφτασε κοντά στο γκολ με τον Φαλκόνε να μη μπορεί να σκοράρει. Η Μπενφίκα πήρε την κατοχή και άνοιξε το σκορ στο 35’ με τον Φακούντο Φερέιρα, με τον Αργεντινό να κάνει… σεφτέ στα τέρματα με τη φανέλα των «αετών». Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 0-2, ωστόσο ο Λέιτε έδιωξε με δυσκολία το τετ-α-τετ του Σάλβιο.

Η Μποαβίστα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 56’ με τον Νταβίντ Σιμάο να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ο οποίος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 62’ ήρθε το 2-0 με τον Σάλβιο να κάνει κούρσα από τα δεξιά, να πασάρει στον Πίτσι ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, πετυχαίνοντας παράλληλα το τέταρτό του γκολ σε δύο ματς πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια ο Ρουί Βιτόρια θέλησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των playoff του Champions League και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Τσάβες-Πορτιμονένσε: 2-0

(Μαρκάο 27’ πεν., Περδιγάο 32’)

Την πρώτη της φετινή νίκη πέτυχε η Τσάβες που επικράτησε με 2-0 της Πορτιμονένσε.

Η Τσάβες άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με πέναλτι του Μαρκάο ενώ στο 32’ ο Περδιγάο διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Σετούμπαλ: 2-1

(Νάνι 9’, 66’-Ζεκίνια 19’)

Καθάρισε ο Νάνι για τη Σπόρτινγκ, που κέρδισε με 2-1 τη Σετούμπαλ.

Ο Νάνι άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό για τη Σπόρτινγκ αλλά ο Ζεκίνια ισοφάρισε στο 19’. Ωστόσο ο Νάνι με ακόμη ένα γκολ στο 66’ χάρισε το τρίποντο στα «λιοντάρια».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button