Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κελπέκης: «Ο Πασχαλάκης είναι για Εθνική»

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ που συνεχίζει στην Μακάμπι μαζί με τον Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε για την φετινή σεζόν του Δικεφάλου αλλά και για τους Πασχαλάκη, Ρέι και Γλύκο.

Aναλυτικά όσα είπε:

Για τη Μακάμπι: «Γύρω στις 14 με 15 του μηνός θα φύγουμε. Η ομάδα έχει νωρίς τα προκριματικά για το Europa και πρέπει να προετοιμαστούμε. Είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μας, είναι μια ευκαιρία να αποδείξουμε πράγματα. Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος προσαρμογής. Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο όμως και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές».

Για το τι έχει κερδίσει από τον Ίβιτς: «Είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής μου και για αυτό αποφάσισα να τον ακολουθήσω. Ταιριάζουμε στις απόψεις μας για το ποδόσφαιρο. Διατηρούμε μια σχέση εμπιστοσύνης, μια σχέση αδελφική. Είμαστε μαζί από την αρχή. Βρήκαμε χημεία».

Για τον ΠΑΟΚ του Ίβιτς και τον σημερινό Δικέφαλο: «Θα έλεγε ότι υπάρχει μια συνέχεια του δικού μας ΠΑΟΚ. Ο κορμός ήταν δικός μας και υπήρχε μια συνέχεια. Από τότε υπήρχε ένας κορμός και πάνω σε αυτόν στηρίχθηκε και ο τωρινός. Ο Λουτσέσκου έδωσε πράγματα στην ομάδα και στοιχεία. Ήρθαν και νέοι παίκτες που βοήθησαν».

Για το εάν είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ τώρα από τότε: «Σίγουρα τα αποτελέσματα είναι καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε σημείο να διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα αλλά μην ξεχνάτε ότι και εμείς βρισκόμαστε στο -3 από τον Ολυμπιακό. Τώρα καλύτερος χειρότερος δεν ξέρω. Δε θέλω να μπω σε αυτή τη λογική. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ κάνει βήματα μπροστά και του εύχομαι τα καλύτερα».

Για τους τερματοφύλακες: «Το παιδί (εννοεί τον Πασχαλάκη) έκανε μια εκπληκτική σεζόν και δίκαια καθιερώθηκε. Και για το Ρέι έχω μια καλή άποψη. Από τα πρώτα παιχνίδια είδα στοιχεία που δείχνουν ότι είναι καλός. Για μένα ο Πασχαλάκης είναι για Εθνική. Το καλό είναι ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα καλό σύνολο τερματοφυλάκων. Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Γλύκος που είναι ένας κορυφαίος τερματοφύλακας αλλά και ο Μάριος Σαμπάνης που είναι ένα ταλέντο. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι υπερπλήρης σε αυτή τη θέση.

Δίκαια έπαιξε ο Πασχαλάκης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι δεν είναι καλοί. Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιάζουσα. Πρέπει να βρούνε λύση γιατί δεν μπορείς να έχεις τέσσερις τερματοφύλακες σε αυτό το επίπεδο».

Για τον Ρέι: «Δεν έχουμε και την ανάλογη υπομονή. Ήρθε ένα παιδί από άλλη ήπειρο και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Ήρθε σε μια άλλη χώρα, σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι καλύτερος».

ΠΗΓΗ: Metropolis 95.5 FM

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button