Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Σάρι «κάηκε» για Τσέλσι, λόγω ομοφοβίας

Διαβάστε για ποιο λόγο ο Ιταλός έπαψε να είναι ο Νο.1 υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου.

Νέα δεδομένα στο θέμα προπονητή στην Τσέλσι καθώς ο Μαουρίτσιο Σάρι, που ήταν φαβορί, “κόπηκε” από τη λίστα της ομάδας του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα SUN, ο λόγος είναι ένα περιστατικό που συνέβη τον Γενάρη του 2016 με πρωταγωνιστή τον Ιταλό και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι σε αγώνα Νάπολι-Ίντερ.

Σε ματς για το Κύπελλο Ιταλίας, οι δυο άντρες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια με τον Μαντσίνι να κατηγορεί τον Σάρι για ομοφοβικό ξέσπασμα. Συγκεκριμένα, ο Μαντσίνι είχε πει το εξής: “Είναι ρατσιστής. Άνθρωποι όπως αυτός δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο. Πήγα να διαμαρτυρηθώ για τα έξτρα λεπτά που έδωσε ο διαιτητής και ο Σάρι μου φώναζε “π@@@τη”. Θα ήμουν περήφανος να ήμουν κάτι τέτοιο αν εκείνος θεωρεί τον εαυτό του άνδρα”.

Ο Σάρι τιμωρήθηκε, από την ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με 20.000 ευρώ πρόστιμο και αποκλεισμό για δυο ματς Κυπέλλου, με τον ίδιο τον Σάρι να λέει πως “ήμουν εκνευρισμένος, δεν είχα διάθεση να προσβάλλω κανέναν. Εάν χρησιμοποίησα τέτοιες φράσεις, απολογούμαι στην γκέι κοινότητα”.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα της SUN, αυτό το ξέσπασμα του Σάρι ήταν ο λόγος που στην Τσέλσι αποφάσισαν να μην ασχοληθούν άλλο με την περίπτωσή του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button