FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η νέα τακτική… του ΠΑΣ Λαμία!

Η παρουσία του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague για δεύτερη χρονιά, φέρνει αρκετές αλλαγές στον σύλλογο.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία κατάφερε στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της SuperLeague να παραμείνει στην κατηγορία, ας πούμε με σχετική άνεση.

Το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ μάζεψε αρκετούς βαθμούς από τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο πήρα τα παιχνίδια που έπρεπε και παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία, έχοντας 30 βαθμούς σε 30 παιχνίδια.

Έτσι η Λαμία θα σημειώσει μία ακόμη τουλάχιστον συμμετοχή στη SuperLeague, κάτι που έχει φέρει αλλαγές συνολικά στον σύλλογο.

Μία αλλαγή που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της, είναι η πολτική-τακτική της «κυανόλευκης» ΠΑΕ με τα συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών.

Όπως είδαμε στην ανανέωση του Μάρκ Ασίγκμπα, το συμβόλαιό του θα έχει ισχύει για τρία χρόνια, ενώ των Νίκου Τσούκαλο και Κωνσταντίνου Μπουλούλη από δύο.

Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΣ πλέον, προσπαθεί να διαφυλάξει ορισμένα καλά «όπλα» του έτσι ώστε αν καταφέρει να επωθεληθεί αυτούς, πουλώντας τους.

Να θυμήσουμε πως την περσινή χρονιά, όλα τα συμβόλαιο ήταν ενός χρόνου και ποδοσφαιριστές που κάνανε την διαφορά η Λαμία δεν μπορούσε να τους «εκμεταλλευτεί» έτσι ώστε να βάλει χρήματα στα ταμεία του.

Όλο αυτό φαίνεται πως αλλάζει, η ΠΑΕ ανεβαίνει επίπεδο και σε αυτόν τον τομέα και αν υλοποιηθούν και τα σχέδια που έχει εκφράσει η διοίκηση τότε θα αρχίσει η «κυανόλευκη» ομάδα να βρίσκει χρήματα και από άλλες πηγές…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button