FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκέψεις για γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΠΑΣ Λαμία!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Πάνος Φώσκολος προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη για τα «κυανόλευκα» ερασιτεχνικά τμήματα.

Στο χθεσινό αφιέρωμα του Sport-Retro.gr σε συνεργασία με το LamiaSports, για τα γενέθλια του ΠΑΣ Λαμία, μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Πάνος Φώσκολος.

Εκτός από την αναφορά του στον μεγαλύτερο σύλλογο της Στερεάς Ελλάδας, ο κ. Φώσκολος αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα τμήματα του ΠΑΣ.

Η είδηση που προέκυψε από τις δηλώσεις του προέδρου είναι ότι σκέφτονται ως Διοικητικό Συμβούλιο να δημιουργήσουν ένα γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου με τα χρώματα του ΠΑΣ Λαμία.

Αναφέρθηκε όμως και γενικά στον Ερασιτέχνη και στις δράσεις του και για τις μελλοντικές σκέψεις του ΔΣ.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Πάνος Φώσκολος δήλωσε στον Μάνο Ανδρουλάκη και στο Sport-Retro.gr:

«Όχι, αλλά εξετάζει τη δημιουργία μερικών. Επί παραδείγματι, γίνονται σκέψεις για σύσταση γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας. Φυσικά, ο νομός έχει παρουσία σε άλλα σπορ όπως το μπάσκετ ή ο κλασικός αθλητισμός.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει οικονομική ενίσχυση μέσω χορηγίας. Γίνονται δράσεις με σημαντικότερη εκείνη προ λίγων ημερών που έγινε για τη στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού.

Τα έσοδα στον Ερασιτέχνη ήταν περιορισμένα, αλλά βρισκόμασταν κοντά σε όλα σχεδόν τα επίπεδα. Και όπου βρεθήκαμε μας συμπεριφέρθηκαν με σεβασμό, γεγονός που οφείλεται στη διοικητική σταθερότητα του κ. Παπαϊωάννου και του προέδρου κ. Ποντίκα, καθώς και την προπονητική αξία του κ. Τεννέ».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button