Άλλα αθλήματα

Ταχύτερος ο Λούκιανουκ!

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του ΕΚΟ Rally Acropolis 2018. Στην ειδική της Θήβας, που ήταν οι δεύτερη της ημέρας και η μεγαλύτερη του αγώνα, ταχύτερος ήταν ο Αλεξέι Λούκιανουκ ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Ο Ρώσος με το Ford Fiesta R5 ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στην υπερειδική και τέθηκε επικεφαλής.

Δεύτερος στη γενική, 33.5 δευτερόλεπτα πίσω ήταν ο Έιβιντ Μπρινίλντσεν. Ο Νορβηγός επίσης με Ford Fiesta R5 ήταν ταχύτατος και ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα το πρώτο σκέλος.

Στην 3η θέση συναντάμε το νικητή της κατατακτήριας ειδικής Γιούσο Νόρντγκρεν. Ο 22χρονος Φινλανδός με Scoda Fabia R5 έκανε λάθος σε μια διασταύρωση χάνοντας μερικά δευτερόλεπτα, όμως προς το παρόν κάνει πολύ καλό αγώνα στον μόλις 6o ράλλυ μακριά από την πατρίδα του.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιεί μέχρι στιγμής ο Κύπριος Αλέξανδρος Τσουλόφτας (Citroen DS3 R5) που στο τέλος του 1ου σκέλους φιγουράρει στην πέμπτη θέση της γενικής, ενώ απέχει μόλις 3,6″ από την τρίτη.

Στην κατηγορία ERC2 προηγείται ο Ούγγρος Έρντι Τιμπόρ Τζούνιορ με Μitsubishi Lancer ΕVO X, ενώ στην ERC3 πρώτος είναι ο Ρώσος Αρτούρ Μουραντιάν με Ρeugeot 208 R2, με το Χρυσόστομο Καρέλλη να ακολουθεί με Citroen DS3 R3T MAX.

Η πρώτη 15άδα στο ERC:

Στο μεταξύ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ επικεφαλής της γενικής κατάταξης πέρασαν οι Γιώργος Κεχαγιάς και Βασίλης Μπασιούκας, που ήταν στη Θήβα 9,8 δευτ. ταχύτεροι από τους Μπαντούνα-Σούκουλη.

Η πρώτη 15άδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα:

πηγή: starsports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button