ΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Vamos» για ταμείο με τελευταία αγωνιστική στη Segunda

Αρκετό ενδιαφέρον έχει το σημερινό Σαββατιάτικο πρόγραμμα, με την τελευταία αγωνιστική της Segunda Division να συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Πολλές οι ομάδες που ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς, είτε για τη σωτηρία είτε για να μπουν στα μπαράζ ανόδου. Φουλ αγωνιστική έχουμε στην Αμερική και το MLS, αλλά και παιχνίδια στη Σκανδιναβία και φιλικές αναμετρήσεις Εθνικών ομάδων.

Βαγιαδολίδ – Οσασούνα

Πραγματικός «χαμός» γίνεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, όπου πέντε ομάδες μάχονται για να μπουν στα μπαράζ ανόδου! Η ματσάρα θα γίνει στο Βαγιαδολίδ, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Οσασούνα. Αμφότερες είναι στους 64 βαθμούς και μοιράζονται την πέμπτη θέση με την Κάδιθ. Όποια κερδίσει είναι αυτή που εξασφαλίζει μία θέση στα πλέι οφ ανόδου, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας είναι και οι δύο στην εξάδα αν χάσει η Κάδιθ και κερδίσουν ταυτόχρονα Νουμάνθια και Οβιέδο. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 3-2 από τη Σαραγόσα, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Έτσι, έβαλαν τέλος στο αήττητο πέντε αγώνων και μπήκαν σε περιπέτειες για την άνοδο. Η Οσασούνα από την πλευρά της, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Λόρκα. Αμφότερες θα ψάξουν τη νίκη και έχουν την ποιότητα να σκοράρουν. Κρατάμε το γκολ/γκολ σε αποδόσεις κοντά στο 1.90.

Λούγκο – Αλμερία

Αναμέτρηση με ένα ενδιαφερόμενο θα γίνει στο στάδιο «Anxo Carro». Η Αλμερία καίγεται για πόντο ή πόντους αφού σε διαφορετική περίπτωση υποβιβάζεται. Σημειώνεται πως υστερεί σε ισοβαθμίες με Αλκορκόρν, Αλμπαθέτε και Κόρδοβα, ενώ αντίθετα υπερτερεί των Ταραγόνα και Λεονέσα. Από την άλλη η Λούγκο, είναι εντελώς αδιάφορη, καθώς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας δίχως στόχους και περιμένει να τελειώσει η χρονιά. Ωστόσο, δεν χαρίζεται σε κανέναν στα τελευταία παιχνίδια και αυτό αναμένεται να κάνει και σήμερα απέναντι στην Αλμερία.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως ο τεχνικός της Λούγκο, Φρανθίσκο, είναι γέννημα θρέμμα της Αλμερία και αυτό δίνει ένα παραπάνω ενδιαφέρον στο ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς τον τιμωρημένο βασικό μέσο Μότα θα παραταχτούν οι φιλοξενούμενοι, όμως επιστρέφει ο μέσος Σουλεϊμάν. Τι κρατάμε; Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα μονόπλευρο και το διπλό είναι αναγκασμένη να το πάρει η Αλμερία. Ωστόσο, η Λούγκο δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και με ρίσκο αξίζει να πάμε στο Χ ημίχρονο/2 τελικό που πληρώνει 4.20!

Κολόμπους – Τορόντο

Η τρίτη επιλογή για σήμερα έρχεται από την Αμερική. Πολύ δυνατό ματς θα γίνει στο «MAPFRE Stadium», εκεί όπου έχουμε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Κολόμπους και του Τορόντο. Από την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία στο Κάνσας έρχεται το Κολόμπους, που είναι αήττητο στα τελευταία 7 παιχνίδια και βρίσκεται σταθερά ψηλά στη βαθμολογία. Θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν δεν αστοχούσε σε πέναλτι ο Ζαρντές, ωστόσο και το Χ θεωρήθηκε θετικό αποτέλεσμα από τον Μπερχάλτερ.

Από ήττα εντός έδρας έρχεται το Τορόντο του Τζοβίνκο, καθώς έχασε 0-1 από το Ντάλας με ένα τέρμα στην αρχή του παιχνιδιού. Οι περσινοί πρωταθλητές έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και γενικότερα προβληματίζουν με την πρόσφατη αγωνιστική τους κατάσταση, που ίσως οφείλεται στις σταθερές απουσίες που έχουν τον τελευταίο καιρό. Στοιχηματικά, κλίνουμε προς τον καλοπληρωμένο άσο του 2.11, με το Κολόμπους να μην έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία και παράλληλα να είναι δυνατό στην έδρα του.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος επισκεφτείτε το Foxbet.gr.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button