Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νίκη με επιστροφή Νεϊμάρ!

Με ένα καταπληκτικό σόλο του Νεϊμάρ, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό, στο 69ο λεπτό και ένα τέρμα του Φιρμίνο στο 90+3′ η Βραζιλία επικράτησε με 2-0 της Κροατίας σε φιλική αναμέτρηση στο «Άνφιλντ».

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα της Βραζιλίας εν όψει Μουντιάλ καθώς επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση στο «Άνφιλντ» επί της Κροατίας με 2-0.

Μάλιστα ο Τίτε, εκτός από την καλή εμφάνιση της ομάδας του είδε και τον σταρ της Σελεσάο, Νεϊμαρ να επιστρέφει με γκολ μετά από τον τραυματισμό του τον Φεβρουάριο.

Το πρώτο μέρος δεν άρχισε καλά για την Βραζιλία καθώς τραυματίστηκε ο αρχηγός της, Τιάγκο Σίλβα, Η Κροατία στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη όμως οι δύο ομάδες σπατάλησαν αρκετές φορές και το ημίχρονο τελείωσε στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 46′ ο Νεϊμάρ, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του τον Φεβρουάριο και 23′ μετά με ένα καταπληκτικό σόλο άνοιξε το σκορ για την Σελεσάο.

Στο 93ο λεπτό η Βραζιλία πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Φιρμίνο να σκοράρει για άλλη μια φορά φέτος μέσα στο «Άνφιλντ», αυτή τη φορά με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας μετά από εξαιρετική πάσα του Κασεμίρο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button