Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Βόλος ενδιαφέρεται για τον Σέρβο χαφ Νεμάνια Γκλάβτσιτς»

Ρωσικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο 26χρονος Σέρβος μέσος Νεμάνια Γκλάβτσιτς, που αποχωρεί από τη Χίμκι, θα υπογράψει στον Βόλο. #stoiximan_slgr #volosnfc #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Ρωσικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο 26χρονος Σέρβος μέσος Νεμάνια Γκλάβτσιτς, που αποχωρεί από τη Χίμκι, θα υπογράψει στον Βόλο.

Στη μεταγραφική εξίσωση του Βόλου βάζουν από τη Ρωσία τον 26χρονο Σέρβο κεντρικό χαφ Νεμάνια Γκλάβτσιτς, υποστηρίζοντας πως είναι πολύ πιθανό να υπογράψει στην ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Γκλάβτσις είχε φέτος με τη Χίμκι 21 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024, ωστόσο λόγω του υποβιβασμού μπορεί να μείνει ελεύθερος και να μετακινηθεί στον Βόλο, όπως γράφουν στη Ρωσία.

Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος Σέρβος μέσος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής, έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Σερβίας, ενώ προέρχεται από τα φυτώρια της Παρτιζάν. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Σπάρτακ Σουμπότιτσα και Σλάβεν Μπελούπο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button