Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Καρέλη…»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Νίκος Καρέλης, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ του Βελγίου.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν μπαράζ δημοσιευμάτων στο Βέλγιο αναφορικά με το μέλλον του Νίκου Καρέλη, ωστόσο σήμερα τα ξένα δημοσιεύματα εμπλέκουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Και αυτό διότι σύμφωνα με την ιστοσελίδα “voetbalbelgie.be”, η ΑΕΚ φέρεται να έκανε πρόταση για δανεισμό του παίκτη, ενώ υπογραμμίζουν πως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα τονίζουν πως μετά την απόκτηση του Ζινιό Γκανό από την Οστάνδη,ο Νίκος Καρέλης ή ο Αλί Σαμάτα θα αποχωρήσουν από τη Γκενκ.

«Η Γκενκ εξακολουθεί να απαιτεί 5 εκατομμύρια ευρώ για τον Καρέλη, ένα ποσό που κανένα από τα δύο κλαμπ (σ.σ. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) δεν θέλει να πληρώσει. Η ΑΕΚ θα ήθελε να δανειστεί τον Καρέλη, αλλά δεν είναι γνωστό εάν η Γκενκ ενδιαφέρεται για μία συμφωνία που περιλαμβάνει δανεισμό.

Ο Καρέλης παλεύει να φτάσει και πάλι στο παλιό επίπεδό του μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού πέτυχε μόλις τέσσερα γκολ την περσινή σεζόν».

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button