FeaturedΜεταγραφέςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέλει Βασιλαντωνόπουλο ο Αστέρας!

Έμψυχα ανταλλάγματα ζητά από την ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης για να δώσει τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «to10.gr» η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, του Αστέρα Τρίπολης.

Αν και στην αρχή ο νεαρός κεντρικός αμυντικός φαινόταν να καταλήγει στον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» έπαψαν να ασχολούνται και πλέον η ΑΕΚ έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Όμως, ο Αστέρας εκτός από τα χρήματα που ζητάει, τα οποία είναι κάπου στις 400.000€ θέλει και έμψυχα ανταλλάγματα από την Ένωση.

Αρχικά, ζητάει τον κεντρικό αμυντικός Άνταμ Τζανετόπουλου (για τον οποίον είχε δείξει ενδιαφέρον η Λαμία για δανεικό) έτσι ώστε να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Πασαλίδης πίσω του.

Παρόλο αυτά, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Αρκάδες θέλουν και τον δεξιό μπακ-χαφ Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ, αλλά φέτος έβγαλε «μάτια» με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, έχοντας 33 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ συνολικά.

Το σίγουρο είναι πως ο Βασιλαντωνόπουλος θα αποχωρήσει από την Λαμία στο τέλος της σεζόν, αλλά όπως είχε προκύψει από «κιτρινόμαυρες» πηγές στον ΠΑΣ θα δοθεί άλλος ποδοσφαιριστής…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button