Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στον Ιωνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τασουλής!

Στην απόκτηση του ελεύθερου Χρίστου Τασουλή, προχώρησε ο Ιωνικός.

Στην απόκτηση του ελεύθερου Χρίστου Τασουλή, προχώρησε ο Ιωνικός.

Το απόγευμα της Τετάρτης (19/07), η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρίστου Τασουλή, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στους Αρκάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Χρίστου Τασουλή!

Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία και πολλές παραστάσεις από την πρώτη κατηγορία, έρχεται στη Νίκαια για να φορέσει τα κυανόλευκα με το αστέρι στο στήθος.

Πρόκειται για 32χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές του Αστέρα Τρίπολης. To καλοκαίρι του 2010 αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό και στη συνέχεια στον Φωστήρα. Οι εμφανίσεις του στην ομάδα του Ταύρου ήταν αρκετές για να του ανοίξουν την πόρτα για την πρώτη κατηγορία, αλλά και για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο.

Με τους «κυανέρυθρους» έπαιξε σε 91 αγώνες, μετρώντας 1 γκολ και 4 ασίστ, ενώ τη σεζόν 2017/18 κυνήγησε το όνειρο του εξωτερικού, παίζοντας στη Ligue 2 με τη φανέλα της Λανς.

Από το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος προ ημερών, γράφοντας 76 παιχνίδια με 3 γκολ και 2 ασίστ. Παράλληλα, είχε κληθεί και στην Εθνική Ανδρών, αλλά δεν αγωνίστηκε σε κάποια αναμέτρηση, μένοντας στον πάγκο.

Χρίστο, σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και να πετύχεις τους στόχους σου με την ομάδα μας. Σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού!».

Διαβάστε επίσης

Back to top button