Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θρίλερ στη Χιλή! Θύμα ένοπλης ληστείας ο Μανουέλ Πελεγκρίνι

Θύμα ένοπλης ληστείας «έπεσαν» το βράδυ του Σαββάτου ο Μανουέλ Πελεγκρίνι και η σύζυγός του.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ και η σύζυγός του έζησαν εφιαλτικές στιγμές, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένοπλους, ενώ κατευθύνονταν σε εστιατόριο της πρωτεύουσας Σαντιάγο.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες έκλεψαν την τσάντα της γυναίκας του Πελεγκρίνι, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησαν προς την πλευρά των αστυνομικών που προσπάθησαν να του σταματήσουν, προτού τραπούν σε φυγή με μία κλεμμένη Porsche Cayenne.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας δεν υπήρξαν τραυματίες, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν παρατημένη την πολυτελή Porsche σε προάστιο της πόλης, ενώ κατάφεραν να πάρουν πίσω την τσάντα της συζύγου του Πελεγκρίνι.

«Οι ληστές πυροβόλησαν δύο φορές προς την πλευρά των αστυνομικών που προσπάθησαν να τους σταματήσουν, ενώ ένα απ’ τα περιπολικά υπέστη ζημιές. Πρόκειται για ένα σοβαρό περιστατικό» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Με μήνυμά του στο twitter, ο Πελεγκρίνι ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για τα γρήγορα αντανακλαστικά, ζητώντας παράλληλα να υπάρξει ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον κι άλλα αντίστοιχα περιστατικά.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button