Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Βόμβα” στο Φάληρο με δράστη τον Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Ατρόμητο να το εκμεταλλεύεται και να φεύγει με το μεγάλο διπλό απ’ το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, χάρη σε γκολ του Κυριάκου Κιβρακίδη στο 60′ της αναμέτρησης.

Σημαντικότερη στιγμή για τον Ολυμπιακό αυτή στο 44′, όταν στην μπαλιά του Κούτρη από αριστερά ο Τζούρτζεβιτς δεν έβαλε καλά το κεφάλι του, χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει. Ο Ατρόμητος με τη σειρά του δεν απειλούσε με κανέναν τρόπο και έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα στο Φάληρο.

Στην επανάληψη μετά από λάθος μεταβίβαση του Σισέ στο 48′ λίγο έλειψε να προηγηθεί ο Ατρόμητος, ο Νικολάου έσωσε την κατάσταση βάζοντας κόντρα στο σουτ του Ντιγκινί. Ο Ουάρντα στο 60′ ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Φιγκέιρας, γύρισε στο δεύτερο δοκάρι και ο Κιβρακίδης με κεφαλιά νίκησε τον Προτό, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Το τελευταίο σφύριγμα του Αρετόπουλου βρήκε μεγάλο νικητή τον Ατρόμητο, με τις αποδοκιμασίες να κάνουν την εμφάνιση τους από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button