FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από την Γερμανία και τα «τσικό» της Κολωνίας… στην Ελλάδα και στη SuperLeague!(pics+vids)

Αυτός είναι ο Ντένις Έπσταιν, ο οποίος φέρεται να είναι πολύ κοντά στον ΠΑΣ Λαμία.

Όπως διαβάσατε και σε προηγούμενο άρθρο, δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΣ Λαμία έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο το πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και του Ολυμπιακού, Ντένις Έπσταιν.

Το LamiaSports όπως πραγματοποιεί σε κάθε αναφορά μεταγραφικού στόχου του ΠΑΣ Λαμία, έψαξε και μάζεψε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον Γερμανό μεσοεπιθετικό και σας τις παραθέτει στο πιο κάτω κείμενο.

Ντένις Έπσταιν

Ο γεννημένος στην πόλη της Κολωνίας στη Γερμανία, Ντένις Έπσταιν ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις μικρές ομάδες της Koln, παίζοντας ως αριστερός εξτρέμ στις ομάδες Youth, K17, K19 αλλά και στην Koln 2.

Με την 2η ομάδα της Κολωνίας ο Έπσταιν αγωνίστηκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε συνολικά 102 φορές, έχοντας 22 γκολ και 4 ασίστ.

Έπειτα, φόρεσε τη φανέλα της Κίκερ Όφενμπαχ, παίζοντας για μία χρονιά, ενώ συμπλήρωσε 22 συμμετοχές.

Όταν έφυγε για πρώτη φορά από τη Γερμανία, ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή.

Στον Γηραιό αγωνίστηκε την πρώτη χρονιά σε 26 παιχνίδια σε SuperLeague και Κύπελλο, έχοντας 5 γκολ και 1 ασίστ.

Η δεύτερη χρονιά του στην Ελλάδα, ήταν ακόμη καλύτερη μιας και έπαιξε σε 27 παιχνίδια, έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ.

Αυτή η πολύ καλή του χρονιά με τον Ηρακλή, ανάγκασε τον Ολυμπιακό να τον αγοράσει όμως δεν τον κράτησε και τον έδωσε δανεικό στον ΑΟΚ Κέρκυρας.

Την πρώτη χρονιά με τον ΑΟΚ αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια, σημείωσε 9 τέρματα και έδωσε και 2 ασίστ.

Αφού έμεινε ελεύθερος τελικά από τον Ολυμπιακό, ο Ατρόμητος αμέσως κινήθηκε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και στις 27/8 του 2011 ο Έπσταιν φοράει τη φανέλα των Περιστεριωτών.

Με την ομάδα της Αθήνας έπαιξε συνολικά σε 37 παιχνίδια, έβαλε 2 γκολ και έδωσε 7 ασίστ, σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Την δεύτερη χρονιά με τον Ατρόμητο, εκτός από τις 25 συμμετοχές που είχε σε SuperLeague και Κύπελλο Ελλάδος, αγωνίστηκε και για πρώτη φορά στο Europa League, πραγματοποιώντας 2 εμφανίσεις με αντίπαλο τη Νιούκαστλ.

Συνολικά τη 2η χρονιά έπαιξε σε 27 παιχνίδια, έβαλε 2 γκολ και έδωσε 5 ασίστ.

Τον Ιούλιο του 2013 ο Έπσταιν έφυγε από την Ελλάδα και επέστρεψε στη Γερμανία για να φορέσει τη φανέλα της FSV Φράνκφουρτ. Με τη γερμανική ομάδα έπαιξε σε 34 ματς, κατάφερε να βάλει 6 γκολ και να δώσει 5 ασίστ.

Τη δεύτερη σεζόν, δεν είχε μεγάλη συμμετοχή με την FSV, παίζοντας μόλις σε 10 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η τρίτη σεζόν του όμως με την Φρανκφούρτη ήταν και πάλι γεμάτη, μιας και αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, έχοντας όμως μία μόλις ασίστ.

Στις 10 Αυγούστου του 2016 ο Ντένις Έπσταιν επέστρεψε στην Ελλάδα και τον ΑΟΚ Κέρκυρας για να παίξει σε 28 παιχνίδια, να βάλει 5 γκολ και να μοιράσει και 5 ασίστ.

Την περσινή σεζόν, ο Γερμανός εξτρέμ έβαλε 6 γκολ σε 25 παιχνίδια της SuperLeague, δείχνοντας για ακόμη μία σεζόν την ποιότητά του.

Τέλος, να τονίσουμε πως ο Έπσταιν έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Γερμανίας, 4 φορές με την ομάδα Κ20 της χώρας έχοντας και 1 γκολ.

Μερικά χρήσιμα στοιχεία για τον Έπσταιν:

 

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Έπσταιν από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button