Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χάνει το Μουντιάλ ο Κιντέρο!!

Τριπλό σοκ στον Παναμά! Πρώτον έχασε το ματς με την Νορβηγία με κακή εμφάνιση. Δεύτερον έχασε τον καλύτερο ακραίο επιθετικό Αλμπέρτο Κιντέρο λόγω τραυματισμού και τρίτον “ποντικοί” μπήκαν στα δωμάτια της ομάδας στο ξενοδοχείο και πήραν αρκετά πολύτιμα αντικείμενα!
Ο Αλμπέρτο Κιντέρο διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο στον αγώνα με τους Νορβηγούς. Ο Παναμέζος μέσο-επιθετικός μπήκε στο γήπεδο στο ημίχρονο και υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού με αποτέλεσμα να χάσει και το Παγκόσμιο κύπελλο.

Ήδη αντικαταστάθηκε στην αποστολή καθώς την θέση του πήρε ο Ρικάρντο Αβίλα (Γάνδη) ο οποίος θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 19! Ειρωνεία της τύχης ότι το ιατρικό τιμ είχε συμβουλεύσει τον κόουτς Ερνάν Νταρίο Γκόμεζ να μην χρησιμοποιήσει τον Κιντέρο στο ματς καθώς είχε παραπονεθεί για μυϊκές

Παράλληλα με την επιστροφή της ομάδας στο ξενοδοχείο που διέμενε στο Όσλο διαπιστώθηκε ότι είχαν γίνει διαρρήξεις σε τρία δωμάτια παικτών της ομάδας. Με ανακοίνωσή της η Ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Παναμά ανέφερε ότι ήδη η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button