ΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με το μυαλό να «τρέχει» αλλού…

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρεις να μείνεις απαθής στα όσα διαδραματίζονται γύρω σου το τελευταίο 24ωρο.

Ανυπολόγιστη καταστροφή, φρίκη και πόνο άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές στην Αττική. Θρήνος για τα θύματα που αναίτια έχασαν τη ζωή τους μέσα στις φλόγες, πένθος σε όλη την Ελλάδα, ενώ πολλά είναι ακόμα τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για το τι τελικά έφταιξε.

Πάνω από όλα όμως οφείλουμε να δείξουμε ενότητα και αλληλεγγύη μεταξύ μας, αλλά πρωτίστως σεβασμό στους δεκάδες νεκρούς, ανάμεσα τους και πολλά παιδιά.

Είναι άχαρο εντελώς τέτοιες μέρες δύσκολες να μιλήσουμε για μπάλα και πόσω μάλλον για στοίχημα. Το ποδόσφαιρο και το στοίχημα αποτελούν σωστά διέξοδο από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Μία νότα απόλαυσης και ξεγνοιασιάς.

Όταν όμως έχεις να κάνεις με απώλεια ανθρώπινης ζωής τα πάντα καταρρέουν και όλα περνάνε σε 2η μοίρα. Είχα σκεφτεί να απέχω εντελώς αυτές τις μέρες.

Ωστόσο μετά από τόση τηλεόραση γεμάτη με εικόνες θλίψης άνοιξα ασυναίσθητα τον υπολογιστή, έτσι για να ξεφύγω λίγο. Απλά θα με συγχωρήσετε σήμερα διότι δεν σκοπεύω να αναλύσω καμία από τις στοιχηματικές μου επιλογές. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για στοίχημα και αναλύσεις το ξανά λέω. Απλά είναι η δουλειά μου και θέλω να την κάνω.

Με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθώ και σήμερα και αυτό που κρατάω είναι 2 δυάδες. 1Χ&Οver 1.5 στο παιχνίδι της Μπάτε με το Ελσίνκι σε απόδοση 1.60, ενώ σκέτος άσος με Over 1.5 (1.55) στο παιχνίδι της Λουντογκόρετς με αντίπαλο την Βιντεότον.

Στην 2η δυάδα κράτησα το Over 2.5 στο 1.78 στο παιχνίδι του Άγιαξ με την Στουρμ Γκρατς και τον άσο (1.44) στο παιχνίδι της Σέλτικ κόντρα στην Ρόζενμποργκ. Αυτά και καλημέρα σας, με υγεία σε όλους.

Βρες περισσότερα over under προγνωστικα.

Γράφει ο Γιάννης Τσιακίρης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button