Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σε ένα πρωτάθλημα με Ζινιάκ, Τοβέν, Λόπεζ και Γιάνσεν πρώτος σκόρερ είναι ο Μπερτεράμε! (vid)

Ούτε Gignac, ούτε Thauvin, oύτε Nicolas Lopez, ούτε Funes Mori, ούτε Vincent Janssen.

Ούτε Gignac, ούτε Thauvin, oύτε Nicolas Lopez, ούτε Funes Mori, ούτε Vincent Janssen.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος στο Μεξικό είναι ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ, German Berterame, που τρελαίνει κόσμο. Σε 8 αγώνες έχει βάλει 6 γκολ και έχει δώσει και 1 ασίστ, παρ’ ότι δεν είναι καθαρός φορ και παίζει στην Atletico San Luis, μία όχι τόσο ισχυρή ομάδα, που είναι ιδιοκτησία της Atletico Mαδρίτης.

Ο νεαρός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη San Lorenzo και συνέχισε στην Patronato, πριν πάρει τη μεταγραφή στο Μεξικό. Είναι διεθνής με την U17 της Αργεντινής και έχει σκοράρει και 3 φορές αλλά ακόμα δεν έχει κληθεί από την πρώτη ομάδα.

Αγωνιστικά ξεχωρίζει για τη μαχητικότητα του, τη ταχύτητά του, τη τεχνική του και τον τσαμπουκά του, κάτι που αποτελεί και ένα από τα προβλήματά του, αφού έχει 17 κίτρινες κάρτες στην καριέρα του και συχνά βρίσκεται στο επίκεντρο. Σε έναν πρόσφατο αγώνα με τη Santos Laguna κατηγορήθηκε για ρατσισμό από έναν αντίπαλό του αλλά αθωώθηκε, αφού δεν προέκυψε από τα στοιχεία η κατηγορία. Γενικά είναι οξύθυμος και νευρικός αλλά και φοβερά παθιασμένος.

Σύντομα, ίσως τον δούμε να παίρνει μία μεγαλύτερη μεταγραφή, αφού τα κατορθώματά του (έκανε χατ-τρικ σε 9 λεπτά πρόσφατα) τον έχουν βάλει στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Πηγή:  Κάθε Κυριακή

Διαβάστε επίσης

Back to top button