Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φρενίτιδα των Ρωσων για την εθνική τους ομάδα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει στις 14 του μηνός και οι Ρώσοι φίλαθλοι έχουν ετοιμαστεί να ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία, που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της πατρίδας τους.

Όλοι ευελπιστούν ότι θα συνδυαστεί με μια καλή πορεία και άπαντες στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμψυχώσουν τους παίκτες.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ανοιχτή προπόνηση, όπου την παρακολούθησαν 9.000 φίλαθλοι και με τις ιαχές τους προσπάθησαν να τονώσουν το ηθικό των παικτών του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

Η είσοδος των ποδοσφαιριστών ήταν εντυπωσιακή και έμπαιναν ένας-ένας στο γήπεδο, μετά από αναγγελίες που έκαναν παιδιά από σχολές ποδοσφαίρου.

Την ερχόμενη Πέμπτη στη Μόσχα θα γίνει η πρώτη σέντρα του Μουντιάλ και η Ρωσία έχει προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, καθώς πραγματοποίησε και προπονητικό καμπ στην Αυστρία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία επέλεξε 11 πόλεις για να φιλοξενήσουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και αυτές είναι οι Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Σότσι, Καζάν, Σαράνσκ, Καλίνινγκραντ, Βόλγκογκραντ, Ρόστοφ, Νίζνι Νόβγκοροντ, Εκατερίνμπουργκ και Σαμάρα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button