Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Συνήλθε» η Γερμανία

Θετικό ήταν το τελευταίο δείγμα της Γερμανίας απέναντι στην επίσης μουντιαλική Σαουδική Αραβία. Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ επικράτησε με 2-1 κι έδειξε ότι «συνήλθε» μετά την ήττα από την Αυστρία με το ίδιο σκορ, την περασμένη εβδομάδα.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 8΄ ο Βέρνερ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 43΄ ο Χαουσάουι έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και με τον τρόπο αυτό έγινε το 2-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε από τις πολλές αλλλαγές και η Σαουδική Αραβία κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 84΄. Ο Αλ-Σαλάουι ανέλαβε την εκτέλεση, ο Νόιερ απόκρουσε προσωρινά και Αλ-Τζασίμ που πήρε το «ριμπάουντ» διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στα  υπόλοιπα φιλικά της ημέρας η Ελβετία επικράτησε με 2-0 της Ιαπωνίας. Ο Ροντρίγκες στο 42′ με πέναλτι έκανε το 1-0 και ο Σεφέροβιτς στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Κροατία και Σενεγάλη δοκίμασαν τις δυνάμεις τους πριν το Μουντιάλ, με την «Χρβάτσκα» να επικρατεί με 2-1. Πέρισιτς (63′) και Κράμαριτς (83′) σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Ντάλιτς, ενώ ο Σαρ (48′) πέτυχε το μοναδικό γκολ των Αφρικανών.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button