Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βασιλειάδης σε UEFA: «Σε ποιον να δώσω 30-40 εκατ. ευρώ»;

Στη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Βασιλειάδης με τους απεσταλμένους της UEFA είπε μία ατάκα που τους… άφησε άναυδους, αναφορικά με τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε ραντεβού μεσοβδόμαδα με τους Λάκοβιτς και Ρηγόπουλο, αναφορικά με την επικείμενη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο οι απεσταλμένοι της UEFA του τόνισαν ότι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασιστεί από τη Λίγκα και την ΕΠΟ.

Μία ατάκα ωστόσο του κ.Βασιλειάδη φέρεται να άφησε άναυδα τα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, όπως αναφέρει η “Live Sport”. «Εγώ κύριοι έχω 30-40 εκατ. ευρώ για το ποδόσφαιρο. Αλλά σε ποιον από το οργανωμένο ποδόσφαιρο να τα δώσω για να πιάσουν τόπος», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε:

«Στην ΕΠΟ εσείς βάζετε υπερσύμβουλο που θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, ενώ κάθε εβδομάδα η FIFA ή η UEFA είναι στην Αθήνα κι ελέγχουν τι γίνεται στην ομοσπονδία. Σε αυτή την ΕΠΟ λοιπόν θα δώσουμε τόσα λεφτά για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Ή θα τα δώσουμε στη Λίγκα, που εσείς οι ίδιοι πάθατε… εγκεφαλικό με τις αποφάσεις τους το τελευταίο διάστημα και με τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας τους; Σε ποιους κύριοι να δώσουμε αυτά τα λεφτά;». 

Απάντηση πάντως ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν πήρε κι όταν ρωτήθηκε από τη FIFA και την UEFA  για όσα γράφονται στις εφημερίδες ως δικά του σχέδια αναδιάρθρωσης, κάτι που αντίκειται στους κανονισμούς, αφού η πολιτεία δεν μπορεί να παρεμβαίνει, τους είπε: «Αφού η Λίγκα και η ΕΠο συζητούν τόσα χρόνια για την αναγκαιότητα αναδιαρθρώσεων χωρίς να το πράττουν, ε, δεν είναι λογικό τώρα που βρέθηκαν τόσα λεφτά, ο αρμόδιος να προσπαθεί να βρει από μόνος του λύσεις για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου; Και εν πάσει περιπτώσει, αυτά λέγω εγώ ως ιδέες. Ενδεχομένως θια πω κι άλλες ιδέες τις επόμενες μέρες. Το οργανωμένο ποδόσφαιρο τι λέει;». 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button