Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μάριος Ηλία: Οι μνηστήρες από τη Super League 1

Στο στόχαστρο δύο ομάδων της Super League 1 είναι ο Μάριος Ηλία.

Στο στόχαστρο δύο ομάδων της Super League 1 είναι ο Μάριος Ηλία.

Το όνομά του δεν είναι άγνωστο έστω και εάν ο Μάριος Ηλία δεν έχει αγωνιστεί ποτέ του στη Super League 1. Για την ακρίβεια ουδέποτε έφυγε από την Κύπρο.

Μήπως ήρθε, όμως, η ώρα να το κάνει; Ήταν νιος και (σχεδόν) «γέρασε» (28 ετών) στον Εθνικό Άχνας! Με μικρές εξαιρέσεις εκεί έφαγε την καριέρα του.

Η φετινή του σεζόν είναι εξαιρετική. Σε 41 παιχνίδια έχει 20 γκολ και 10 ασίστ. Αν δεν κάνει και τώρα το επόμενο παίρνοντας μία μεταγραφή τότε πότε;

Κάτι ανάμεσα σε 10άρι και σέντερ φορ είναι ο Μάριος Ηλία, ο οποίος αναζητά το step up στα μέρη μας. Ήδη δύο ομάδες έχουν «λοκάρει» το profile του. Τον 100άρικο που αξιώνει η ομάδα του μπρος την επιθυμία του για αλλαγή καλύπτεται! Δεν θα είναι και η πρώτη φορά για τον ίδιο που θα κάνει θυσία προκειμένου να πάει κάπου αλλού.

Άξιο αναφοράς πως τον Ιανουάριο ο Παναιτωλικός το έψαξε μαζί του. Απλώς όταν ο Γιάννης Πετράκης έκανε τη σχετική αποκάλυψη, το Sportime.gr εξηγούσε γιατί δεν υπάρχει περίπτωση με τα τότε οικονομικά δεδομένα να γίνει αυτό το deal. Αυτό επιβεβαιώθηκε, αλλά τώρα όλα είναι αλλιώς. Μοναδικό κοινό η επιθυμία των Αγρινιωτών να τον αποκτήσουν έχοντας σύμμαχο και τον παίκτη. Ωστόσο, δεν παίζουν μόνοι τους. Υπάρχει και άλλος μνηστήρας.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button