ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Έρχονται οι μεταγραφές…

Τα Χριστούγεννα ήρθαν, η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και το «παράθυρο των μεταγραφών» του Ιανουαρίου είναι έτοιμο να ανοίξει για τον ΠΑΣ Λαμία.

Και θα ανοίξει… για να ενισχυθεί η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ενόψει μιας δύσκολης συνέχειας και σε πρωτάθλημα και σε Κύπελλο Ελλάδος.

Θα ανοίξουμε λοιπόν τον φάκελο μεταγραφές στον ΠΑΣ και με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε θα σας σημειώσουμε τις θέσεις που όπως όλα δείχνουν θα ενισχυθεί η ομάδα της Φθιώτιδας.

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας αρχικά πως οι άνθρπωποι της Λαμίας δεν βιάζονται να προχωρήσουν σε μεταγραφικές κινήσεις και εξετάζουν ενδελεχώς κάθε τους ενέργεια πρωτού την ολοκληρώσουν.

Τώρα, σύμφωνα με όσα έχει πει ο Άκης Μάντζιος σε συνεντεύξεις Τύπου, πρώτος στόχος της ομάδας είναι να ενισχυθεί ο άξονας!

Τι εννούμε με αυτό;

Πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι της Λαμίας θα είναι σίγουρα ένας ανασταλτικός μέσος, ένα 8άρι δηλαδή ή και 6άρι που θα μπορεί να μπει και να δώσει ανάσες σε Μπεχαράνο και Δημούτσο.

Δεύτερον, ένας μεσοεπιθετικός. Ένας παίκτης δηλαδή που θα μπορεί να παίξει στη θέση του «δεκαριού» πίσω από τον σέντερ φορ, να δημιουργήσει παιχνίδι, να μοιράσει κάθετες και γιατί όχι να έχει και το γκολ!

Εδώ μπορούμε να θυμήσουμε το ρεπορτάζ του «Τριο Μπελκάντο» στο Ράδιο Λαμία, όπου σας είχαμε ενημερώσει για την πρόταση της Λαμίας στον Φακούντο Μπερτόλιο. Παίκτης και ομάδα ήθελαν να συνεργαστούν ξανά, καθώς ο Μπερτόλιο συγκεντρώνει όλα όσα θέλουν οι άνθρωποι της Λαμίας ενώ η αξία του είναι αναγνωρισμένη.

Παρόλο αυτά όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον, η περίπτωση του Αργεντινού έχει «καεί» με την Αλντοσίβι να «κλειδώνει» τον ποδοσφαιριστή στα αποδυτήριά της καθώς έχει συμβόλαιο και όλα όσα του χρωστάγανε… πληρώθηκαν.

Τρίτη θέση ενίσχυσης θα είναι αυτή των εξτρέμ. Η Λαμία αναζητά έναν ποδοσφαιριστή τύπου Ρόμανιτς, να έχει την ταχύτητα και την ικανότητα να πατά περιοχή όπως ο Σέρβος, μόνο που θα ήθελαν να έχει και την δυνατότητα της καλής σέντρας!

Και πάλι εδώ θα σας θυμίσουμε το ρεπορτάζ του «Τρίο Μπελκάντο» στο Ράδιο Λαμία, όπου πρώτοι σας αποκαλύψαμε την επιθυμία της Λαμίας να δανειστεί από την ΑΕΚ, έναν εκ των Μίλος Ντέλετιτς και Χρήστο Αλμπάνη.

Αμφότεροι διαθέτουν τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής του ΠΑΣ, με τον Μάντζιο να προδιορίζει το ενδιαφέρον του στον Ντέλετιτς, μιας και ο Σέρβος έχει αποδείξει και με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της ΑΕΛ πως και την ασίστ την έχει αλλά και το γκολ!

Όσον αφορά την ενίσχυση στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, υπάρχουν μέχρι στιγμής τέσσερις με πέντε περιπτώσεις ξένων χαφ που έχουν προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία. Από αυτές τις περιπτώσεις θα προκύψει ο ιδανικός ποδοσφαιριστής με τις επιλογές τη δεδομένη στιγμή να εξετάζονται από τους ανθρώπους της ομάδας.

Τέλος, για τις υπόλοιπες θέσεις όπως αυτές στην άμυνα ή στην επίθεση να υπογραμμίσουμε πως όπως όλα δείχνουν δεν είναι στις προτεραιότητες της ομάδας.

Στην άμυνα, θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής εάν και εφόσον αποχωρήσει κάποιος από το ρόστερ όπως το ίδιο ισχύει και για τη θέση του τερματοφύλακα.

Στην επίθεση, να θυμήσουμε πως όλοι περιμένουν πως και πως την επιστροφή του Ισμαΐλ Σασί με την εμφάνιση του Τυνήσιου στο παιχνίδι που δυστυχώς τραυματίστηκε, να είναι άκρως ενθαρρυντική.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΟ ΜΠΕΛΚΑΝΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Λαμία (www.radiolamia.gr)

Διαβάστε επίσης

Back to top button