Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στήριξη στο κίνητρο των γηπεδούχων

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο Lamiasports.

Σε συμφωνία με την Αλ Αΐν για την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη ήρθε ο Άρης με την ομάδα να εισπράττει 1,7 εκατομμυρίων ευρώ μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά το deal. Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην οποία πριν ένα χρόνο έπαιζε ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού, προσέγγισε τον Άρη με μια άκρως δελεαστική πρόταση

Η συμφωνία αυτή αποτελεί για τον Άρη ένα μεγάλο deal και οικονομική ανάσα για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς καθώς είναι η ακριβότερη πώληση παίκτη του Άρη μετά απ’ αυτή του Άγγελου Χαριστέα στη Βέρντερ Βρέμης που είχε φτάσει στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή η πώληση πιθανόν να φέρνει πιο κοντά στον Άρη τον Ματέο Γκαρσία, ο Άρης έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Ερυθρό Άστέρα για την αγορά του Αργεντίνου πρώην παίκτη του με ποσό κοντά στα 1.2 εκατ. ευρώ. Ο Ερυθρός Άστέρας αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκατ. ευρω, 500 χιλιάδες λιγότερα από τα χρήματα που δαπάνησε για την αγορά του από την Λας Πάλμας.

Στα στοιχηματικά μας τώρα, τελευταία στροφή στην Bundesliga και την Γερμανία με τα βλέμματα στραμμένα στην υπόθεση παραμονή και στις ομάδες που μάχονται στην επικίνδυνη ζώνη.

Δυο επιλογές και σήμερα για μας, όχι από την Γερμανία αλλά από την Ισπανία και την Ιταλία εκεί που οι μάχες για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια και τον τίτλο συνεχίζονται.

Στις 22:45 και την Serie A Λάτσιο – Φιορεντίνα και στις 23:00 στην Ισπανία και την La Liga Aτλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button