Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η συμβουλή του Φαν ντερ Σαρ στον Μουρίνιο

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέστησε τον Πορτογάλο τεχνικό να αλλάξει προσέγγιση παιχνιδιού και να φέρει πιο επιθετικογενείς παίκτες στην ομάδα.

Ο Ολλανδός έχει αφουγκραστεί την γκρίνια που υπάρχει στο Ολντ Τράφορντ για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας την περασμένη σεζόν και με δηλώσεις του ουσιαστικά θέλησε να συμβουλέψει τον Μουρίνιο λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Σίγουρα σύμφωνα με την οπτική μου υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδού που μου αρέσει να παίζει κανείς, αλλά αυτό πάντα εξαρτάται από τον προπονητή. Το κοινό του Ολντ Τράφορντ θέλει συγκεκριμένο τύπο ποδοσφαιριστή. Ας ελπίσουμε πως οι μεταγραφές που θα κάνει ο Μουρίνιο αλλά και με τον τρόπο παιχνιδιού που αρμόζει στην Γιουνάιτεντ, πως θα έρθει και η επιτυχία.”

“Ίσως πλέον είναι πιο δύσκολο, γιατί έχουν μπει πολλά χρήματα στο παιχνίδι. Ίσως άλλοι ιδιοκτήτες επενδύουν πιο πολλά χρήματα στις ομάδες τους. Ελπίζω πως η Γιουυνάιτεντ θα μπορέσει να ακολουθήσει. Θα χρειαστούν σίγουρα δυο με τρεις καλές προσθήκες για να μείνει πιο κοντά στη Σίτι την επόμενη χρονιά.”
πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button