Άλλα αθλήματα

Νίκη με… ανατροπή για Νεβίλ

Ο Τιερί Νεβίλ πανηγύρισε τη νίκη στο Ράλι Ιταλίας/Σαρδηνίας, η οποία κρίθηκε στην τελευταία ειδική του αγώνα, και άφησε στην δεύτερη θέση τον κάτοχο του τίτλου στο WRC, Σεμπαστιάν Οζιέ.

Ο Βέλγος οδηγός της Hyundai ξεκίνησε τη μήκους 6,96 χιλιομέτρων Power Stage όντας 0.8 δευτερόλεπτα πίσω από τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή (M-Sport Ford), ωστόσο σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην τελευταία ειδική και πήρε τη νίκη, αυξάνοντας το προβάδισμά του στην κορυφή της κατάταξης έναντι του Οζιέ.

Ο Νεβίλ ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον αγώνα, ο οποίος είναι ο έβδομος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2018, σε 3 ώρες, 29 λεπτά και 18.7 δευτερόλεπτα, ενώ ο Οζιέ έμεινε 0.7 δεύτερα πίσω του. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Φινλανδός Εσαπέκα Λάπι με Toyota.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα αυτό είναι προσωρινό, καθώς ο Οζιέ κινδυνεύει με ποινή, αφού έφυγε βιαστικά με το Ford Fiesta του μετά το τέλος της προτελευταίας ειδικής, χωρίς να πάρει την κάρτα, στην οποία καταγράφονται οι επιδόσεις του στις ειδικές και οι χρόνοι άφιξής του στην διάρκεια των αγώνων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button