Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το ψάχνει για βραζιλιάνικη ενίσχυση στην άμυνα ο Ολυμπιακός!

Τρεις ποδοσφαιριστές στο στόχαστρο του Ολυμπιακού...

Τρεις ποδοσφαιριστές στο στόχαστρο του Ολυμπιακού…

Η απόφαση για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας είναι ειλημμένη στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του οποίου έχουν επικεντρωθεί στην αγορά της Βραζιλίας για την απόκτηση στόπερ.

Με τον «αλμυρό» Λέο Περέιρα να παραμένει ο Νο1 στόχος, οι «ερυθρόλευκοι» συνδέονται και με άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ζοακίμ και του Ζοάο Βίκτορ.

Σύμφωνα με το Φως, ο αμυντικός της Σάντος αποτελεί περίπτωση που εξετάζεται από την ελληνική ομάδα, προερχόμενος από γεμάτη χρονιά (δύο γκολ, τέσσερις ασίστ, 39 συμμετοχές) με τον ιστορικό σύλλογο, που όμως υποβιβάστηκε.

Ύψους 1,90μ., ο 24χρονος στόπερ αποκτήθηκε πέρυσι από τη Σάντος, έχοντας παίξει και σε Κουϊαμπά και Μποταφόγκο-SP στο παρελθόν.

Ο δε Ζοάο Βίκτορ, ανήκει στην Μπενφίκα από το καλοκαίρι του 2022 αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην ενδεκάδα των «αετών», με αποτέλεσμα να έχει να επιδείξει σε ενάμιση χρόνο μόλις πέντε συμμετοχές και έναν εξάμηνο δανεισμό στη Ναντ.

Φέτος δε, έχει παίξει μόλις δύο φορές, αμφότερες ως αλλαγή.

Τον παίκτη φέρεται να τσεκάρει και η Ιντερνασιονάλ, ωστόσο ο 25χρονος στόπερ προτιμά να παραμείνει στην Ευρώπη και ενδέχεται να απασχολήσει περαιτέρω τον Ολυμπιακό.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button