Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ντε Χέα: «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Πέδρο Σάντσεθ»

Συνέχεια στη διαμάχη του με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, έδωσε ο Νταβίντ ντε Χέα, με δηλώσεις του από το προπονητικό κέντρο της «ρόχα» στη Ρωσία.

Ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι περιμένει μία δημόσια συγγνώμη από το νέο πρωθυπουργό της χώρας, για τις εναντίον του δηλώσεις που είχε κάνει το 2016, όταν ήταν επικεφαλής των Σοσιαλιστών.

«Δέχθηκα ευγενικά τη συγγνώμη του. Μόνο που όσα είπε εκείνη την εποχή ήταν δημόσια και νομίζω ότι και η συγγνώμη του θα έπρεπε να είναι δημόσια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Χέα, ο οποίος προκάλεσε σάλο με την άρνησή του να χειροκροτήσει τον Ισπανό πρωθυπουργό, κατά την επίσκεψή του στην εθνική ομάδα.

Η αιτία της κόντρας βρίσκεται στο 2016, όταν κάποια δημοσιεύματα στην Ισπανία ενέπλεκαν τον διεθνή τερματοφύλακα σε σεξουαλικό σκάνδαλο, με βάση την κατηγορία μίας νεαρής κοπέλας ότι βιάστηκε από τον Ντε Χέα και ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Ο Πέδρο Σάντσεθ είχε δηλώσει τότε, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του EURO της Γαλλίας, ότι δεν αισθάνεται άνετα βλέποντας τον Ντε Χέα να υπερασπίζεται την εστία της εθνικής Ισπανίας. Η Δικαιοσύνη που διερεύνησε την υπόθεση την έθεσε στο αρχείο, αλλά ο 28χρονος γκολκίπερ το έχει κρατήσει… μανιάτικο στον νυν πρωθυπουργό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button