FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν ο Ντέιβιντ… αντιμετώπισε τον Βαλέριου Άντρονικ!

Συνέντευξη σε μολδαβική ιστοσελίδα έδωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Ντέιβιντ Άντρονικ ο οποίος σχολίασε πως είναι να αντιμετωπίζεις τον πατέρα σου σε επαγγελματικό αγώνα ποδοσφαίρου.

Ο Ντέιβιντ Άντρονικ κατέχει ένα περίεργο ρεκόρ στην Μολδαβία μιας και είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής ο οποίος αντιμετώπισε τον πατέρα του, Βαλέριου Άντρονικ σε επαγγελματικό αγώνα ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2015, όταν ο 22χρονος ανασταλτικό μέσος αγωνιζόταν στην Speranţa Nisporeni, ενώ ο πατέρας του στην Milsami Orhei. Νικητής από την αναμέτρηση έφυγε ο γιός με σκορ 1-0.

Διαβάστε τα λόγια του Άντρονικ για τις αναμνήσεις που έχει από εκείνον τον αγώνα:

«Φυσικά, είχα πολύ συναρπαστικά συναισθήματα στον πρώτο αγώνα στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας, αλλά χάρη στην υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων, των συμπαίκτες μου και του προπονητή μου κατάφερα να τα ξεπεράσω. Ένας άλλος αξιοσημείωτος αγώνας στο εθνικό πρωτάθλημα ήταν εκείνο στο οποίο έπαιξα εναντίον του πατέρα μου, του Valeriu Andronic, που στη συνέχεια ασχολήθηε με την Milsami Orhei. Η εβδομάδα πριν από τον αγώνα ήταν ενδιαφέρουσα για μένα, πάντως είχε πει στον πατέρα μου πως θα τον κερδίσω».

Ο διεθνής Μολδαβός μέσος της Λαμίας, μιλώντας στην ιστοσελίδα «diez.md» σχολίασε εκτός από εκείνο τον σημαδιακό αγώνα κόντρα στον πατέρα του, σύγκρινε και το ελληνικό πρωτάθλημα με αυτό της Μολδαβίας λέγοντας τα εξής: «Η διαφορά μεταξύ του ποδοσφαίρου στη Μολδαβία και στο εξωτερικό είναι αρκετά μεγάλη. Υπάρχουν πολλοί καλοί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στη Μολδαβία, αλλά για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να εργαστούν πολύ. Το ποδόσφαιρο στη χώρα μας δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο Για παράδειγμα, ένας ελληνικός ποδοσφαιρικός αγώνας συγκεντρώνει σχεδόν ολόκληρη την πόλη για να υποστηρίξει την αγαπημένη ομάδα. Δυστυχώς, βλέπουμε συχνά ότι οι φυλές είναι έρημες».

Διαβάστε όλη την συνέντευξη του Ντέιβιντ Άντρονικ πατώντας εδώ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button