Uncategorized

Διπλό με υπογραφή Ντουρμισάι!

Mε ήρωα τον Ντουρμισάι, που πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο Πανιώνιος έκανε μεγάλο διπλό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και βρέθηκε ξανά στην πεντάδα της βαθμολογίας, την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός βυθίστηκε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του “Ιστορικού” στην έδρα του Παναθηναϊκού από το 2001 και πανηγυρίστηκε δεόντως από τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου. Από τη μεριά του ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων, έκανε ακόμη μία προβληματική εμφάνιση και δεν μπόρεσε να σώσει ούτε την ισοπαλία, μένοντας στους 15 πόντους.

Στα του παιχνιδιού, κακό το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να συνδυαστούν σωστά και να εμφανίζουν σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη. Ο Πανιώνιος έκλεινε σωστά τους χώρους και δεν άφηνε τον αντίπαλο να απειλήσει και να επισκεφτεί με αξιώσεις τα καρέ του Κότνικ.

Μάλιστα θα μπορούσε να σκοράρει σε κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο ίδιος, είτε με τον Γεσίλ στο 8′  (το σουτ του οποίου πέρασε ψηλά και άουτ), είτε με το σουτ του Σπιριντόνοβιτς στο 22′ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Διούδη.

Η μοναδική απειλητική στιγμή των παικτών του Ουζουνίδη ήρθε στο 21′, όταν ο Μολίνς έκανε το σουτ που όμως δεν απείλησε τον Κότνικ.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί αλλά να μη μπορεί να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις, έστω και αν ήταν πιο ζωηρός και κινητικός απ’ ότι στο πρώτο 45λεπτο (και σε αυτό βοήθησαν και οι κινήσεις του Ουζουνίδη από τον πάγκο).

Όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο φαίνονταν ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ, κάτι που πέτυχε ο Πανιώνιος στο 74′. Ο Σιώπης έκανε την πάσα στον χώρο, οι Ρέις και Κολοβέτσιος δεν κατάφεραν να κόψουν τη μπάλα και τελικά ο Ντουρμισάι που είχε περάσει ως αλλαγή σημάδεψε σωστά και νίκησε τον Διούδη για να γράψει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα καταστροφικό για τον Παναθηναϊκό που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ούτε στο αγωνιστικό, ούτε στο οικονομικό, ούτε πουθενά. Και παράλληλα ένα μεγάλο αποτέλεσμα για τον Πανιώνιο που συνεχίζει όπως πέρσι και δικαίως  βρίσκεται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Άλτμαν, Μολίνς, Καμπέσας (70′ Εμμανουηλίδης), Λουντ, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Σιλά (46′ Χίλιεμαρκ), Χατζηγιοβάνης (46′ Ρέις)

Πανιώνιος: Κότνικ, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (70′ Μασούρας), Λάμπρου, Γκιοατά, Γεσίλ (60′ Ντουρμισάι), Σιώπης, Χατζισαφί, Μπανανά, Βλάχος, Σαββίδης (84′ Παπαγεωργίου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button