ΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ανάλυση και προγνωστικά για την Εθνική Βραζιλίας

Από την στιγμή που ανέλαβε ο Τίτε έκανε πλάκα στον προκριματικό όμιλο της Λατινικής Αμερικής και τερμάτισε στην 1 η θέση με χαρακτηριστική άνεση.

Αυτή θα είναι η 22 η συμμετοχή της σε τελική φάση Μουντιάλ και πάει στην Ρωσία για να κατακτήσει για 6 η φορά το τρόπαιο. Η τελευταία φορά που βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου ήταν το 2002.

Ρόστερ της Εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιαλ 2018

Αυτά που πρέπει να γνωρίζεις

Προπονητής:

Ο κόουτς Τίτε ανέλαβε τον Ιούνιο του 2016 τον πάγκο της «σελεσάο» και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο που δεν χάνει, με προσοχή στην άμυνα, κάτι που δεν υπήρχε εδώ και καιρό, αλλά και την απαραίτητη ποιότητα μεσοεπιθετικά. Πριν από τον πάγκο της Βραζιλίας, ήταν σε αυτόν την Κορίνθιανς για 6 χρόνια (2010 – 2016) με μικρά διαλείμματα.

Το αστέρι:

Ποιον να πρωτοδιαλέξεις με τόσους παικταράδες στο ρόστερ της «σελεσάο»; Ο Νεϊμάρ σίγουρα ξεχωρίζει πάντως όπως είναι λογικό και περιμένουν όλοι να ηγηθεί της προσπάθειας της Βραζιλίας για κατάκτηση του Μουντιάλ. Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν και οi Κουτίνιο, Γουίλιαν και ο Γκάμπριελ Ζέσους.

Απουσίες:

Ξεκάθαρα η απουσία του μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ντάνι Άλβες, είναι το μεγαλύτερο πλήγμα. Ο 35χρονος άσος τραυματίστηκε λίγες ημέρες πριν τη διοργάνωση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός. Η τελική 23άδα έχει ανακοινωθεί περίπου ένα μήνα πριν τη σέντρα και από την προεπιλογή έμειναν εκτός ο πορτιέρο Νέτο, οι αμυντικοί Άλεξ Σάντρο, Ντεντέ, Ραφίνια, Ροντρίγκο Κάιο, οι μέσοι Ζιουλιάνο, Ροντριγκρίνιο, Αρτούρ, Πακετά, Μαϊκόν και οι επιθετικοί Ντουντού, Λουάν.

Προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα

Εκτίμηση:

Σαφώς και στόχος της «σελεσάο» είναι η κατάκτηση του τροπαίου, με την εξαιρετική ομάδα που έχει. Η 4άδα λογικά θα έρθει για τη Βραζιλία και αυτό πληρώνει απόδοση 2.05. Το να φτάσει τελικό είναι στο 3.40, ενώ το ειδικό στοίχημα πρώτος σκόρερ Νεϊμάρ και κατάκτηση Βραζιλίατιμάται σε απόδοση 25.00.

Μόλις στο 1.40 βρίσκουμε την απόδοση της Βραζιλίας για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Ελβετία, ενώ αντίστοιχες είναι οι αποδόσεις και για τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια του γκρουπ. Το απόλυτο της «σελεσάο» στον όμιλο και οι 9 βαθμοί έχει αξιολογηθεί από τις στοιχηματικές εταιρίες στο 2.40.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button