Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κριστιάνο… μπαμπούσκα (vid)

Το Μουντιάλ της Ρωσίας μετρά αντίστροφα για το άνοιγμα της αυλαίας και τα μαγαζιά με τα σουβενίρ έχουν εφοδιαστεί επαρκώς, προκειμένου να ικανοποιήσουν και να γεμίσουν με αναμνηστικά τους τουρίστες και φιλάθλους που θα σπεύσουν στη χώρα για να ενισχύσουν τις Εθνικές ομάδες τους.

Φανέλες των αστέρων του Παγκόσμιου Κυπέλλου και μπάλες που φέρουν το λογότυπο της διοργάνωσης έχουν «πνίξει» τα καταστήματα, με τους Ρώσους πάντως να επιστρατεύουν και την παράδοσή τους για να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Συγκεκριμένα, η πιο δημοφιλής χειροποίητη κούκλα της Ρωσίας, η μπαμπούσκα ή ματριόσκα, αλλάζει το γυναικείο πρόσωπό της για χάρη των μεγάλων ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος στο Μουντιάλ και θα δουν τη φιγούρα τους ζωγραφισμένη πάνω σε αυτές. Από τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι τον Μέσι διαθέτει η σειρά με τις… μπαμπούσκες που έχει κυκλοφορήσει και είναι έτοιμη προς πώληση, αποτελώντας ένα ξεχωριστό ενθύμιο.

Οι Ρώσοι, πάντως, δεν περιορίστηκαν στις μπαμπούσκες, καθώς κυκλοφόρησαν σε γλυπτό από πέτρα και το σύμβολο της χώρας τους, που είναι η αρκούδα. Το εργοστάσιο, πάντως, παράγει μόλις 5 με 6 γλυπτά την ημέρα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button