FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Άνταμ, η Λαμία και ο πολυπόθητος δανεισμός!

Θα δούμε τελικά τον Άνταμ Τζανετόπουλο να φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία;

Από πέρυσι το καλοκαίρι ο Μπάμπης Τεννές και ο ΠΑΣ Λαμία έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, Άνταμ Τζανετόπουλο.

O 23χρονος αμυντικός ούτε πέρυσι ούτε φέτος φαίνεται να παίρνει τις ευκαιρίες που χρειάζεται και παρόλο που άλλαξε προπονητή η Ένωση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης διαδέχθηκε τον Μανόλο Χιμένεθ δεν θα αλλάξουν και πολλά…

Από την ΑΕΚ λένε πως θα δοθεί δανεικός για να πάρει ευκαιρίες και στη Λαμία περιμένουν στην στροφή για να αποσπάσουν το «ναι» και να φορέσει ως δανεικός ο Άνταμ τα «κυανόλευκα».

Βεβαια, για την περίπτωση του Τζανετόπουλου ενδιάφερον έχει δείξει και ο Σάββας Παντελίδης με τον Αστέρα Τρίπολης να θέλει τον νεαρό αμυντικό και έχοντας ως «όπλο» την συμμετοχή στην Ευρώπη και το Europa League.

Πάντως, ο Έλληνας αμυντικός θα πάει κανονικά στην προετοιμασία της Ένωσης και αφοότου γυρίσει η ομάδα από την Πολωνία τότε θα αποφασίσει ο Ουζουνίδης το που θα πάει δανεικός.

Τέλος, αν όντως πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη μιας και μαζί με τον Ανέστη Αναστασιάδη και τον Μάρκ Ασίγκμπα θα δέσουν άψογα στην άμυνα του ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button