Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στη Χοφενχάιμ ο Γκρίφο

Στην απόκτηση του Βιτσέντζο Γκρίφο από την Γκλάντμπαχ προχώρησε η Χοφενχάιμ, συμφωνώντας μαζί του για συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Χόφενχαϊμ, που απέκτησε τον Βιτσέντζο Γκρίφο από την Γκλάντμπαχ, έναντι πεντέμισι εκατομμυρίων ευρώ, με το συμβόλαιο συνεργασίας των δυο πλευρών να έχει τετραετή διάρκεια.  Ο 27χρονος μέσος αποχωρεί από τα «πουλάρια» μετά από ένα μόλις χρόνο κι ενώ κινήθηκε μεταξύ… φθοράς και αφθαρσίας σε αυτά, έχοντας μόνο 17 συμμετοχές -τις εννιά εκ των οποίων ως βασικός- και τέσσερις ασίστ στο ενεργητικό του σε αυτό το διάστημα.

Στο Κράιχγκαου, ο Γκρίφο θα συναντήσει ένα… γνώριμο περιβάλλον, αφού αγωνίστηκε με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ στο ξεκίνημα τη καριέρας του και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι τον Γενάρη του 2014, με απολογισμό 12 εμφανίσεις και ένα γκολ.  «Νιώθω λίγο σα να γυρίζω στο σπίτι μου. Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο πολύ καλά. Έκτοτε, ο σύλλογος έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν που θα είναι γεμάτη μεγάλες προκλήσεις», ήταν τα λόγια του -γεννημένου στη Γερμανία- Ιταλού άσου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button